- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én ennél a labirintusosnál hagytam abba pc-n anno és nem azért mert belehülyültem.
Nekem baromira bejött a játék, valahogy kevésbé volt szürke hangulata mint a DS2-nek(akkoriban még nem volt 3 ) és ez kritika is a DS sorozat felé...aranyat tojó tyúk de grafikában eléggé elmaradott.
Amiért abbahagytam azok a bugok. Konzolon is voltak az egy dolog, pc-re totálisan elcseszték. A labirintusosnál ahogy bekerültem a bosshoz össze vissza kilépett a játék. Kb 20-szor futottam neki, volt hogy már nem volt sok hátra, kilépett. Töröltem.
Az ilyen jellegű játékoknál szerintem elengedhetetlen az alapos belső tesztelés, mert ha a játékos önhibáján kívül szív egy nehézségre építő játékban az gusztustalan.
-
Van róla videóm hogy ott állok a kristálynál percekig és várom a csodát de nem jött.
Ott lebeget de nem volt elérhető úgy hogy előtte egy halállal már rányomtam és nem rakott oda.Ebbe a ds1 vs lotf ba meg nem megyek bele de nem értek egyet. Te úgy gondolod én meg így, pont.
Nem azt mondom hogy játszhatatlan mert végig lehet vinni meg sokan platinázták is de nekem ahhoz ami ebben a játékban megy nincs türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Analóg fényképezés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest