Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én ennél a labirintusosnál hagytam abba pc-n anno és nem azért mert belehülyültem.
Nekem baromira bejött a játék, valahogy kevésbé volt szürke hangulata mint a DS2-nek(akkoriban még nem volt 3 ) és ez kritika is a DS sorozat felé...aranyat tojó tyúk de grafikában eléggé elmaradott.
Amiért abbahagytam azok a bugok. Konzolon is voltak az egy dolog, pc-re totálisan elcseszték. A labirintusosnál ahogy bekerültem a bosshoz össze vissza kilépett a játék. Kb 20-szor futottam neki, volt hogy már nem volt sok hátra, kilépett. Töröltem.
Az ilyen jellegű játékoknál szerintem elengedhetetlen az alapos belső tesztelés, mert ha a játékos önhibáján kívül szív egy nehézségre építő játékban az gusztustalan.
-
Kvelstadt
veterán
Van róla videóm hogy ott állok a kristálynál percekig és várom a csodát de nem jött.
Ott lebeget de nem volt elérhető úgy hogy előtte egy halállal már rányomtam és nem rakott oda.Ebbe a ds1 vs lotf ba meg nem megyek bele de nem értek egyet. Te úgy gondolod én meg így, pont.
Nem azt mondom hogy játszhatatlan mert végig lehet vinni meg sokan platinázták is de nekem ahhoz ami ebben a játékban megy nincs türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest