Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én ennél a labirintusosnál hagytam abba pc-n anno és nem azért mert belehülyültem.
Nekem baromira bejött a játék, valahogy kevésbé volt szürke hangulata mint a DS2-nek(akkoriban még nem volt 3 ) és ez kritika is a DS sorozat felé...aranyat tojó tyúk de grafikában eléggé elmaradott.
Amiért abbahagytam azok a bugok. Konzolon is voltak az egy dolog, pc-re totálisan elcseszték. A labirintusosnál ahogy bekerültem a bosshoz össze vissza kilépett a játék. Kb 20-szor futottam neki, volt hogy már nem volt sok hátra, kilépett. Töröltem.
Az ilyen jellegű játékoknál szerintem elengedhetetlen az alapos belső tesztelés, mert ha a játékos önhibáján kívül szív egy nehézségre építő játékban az gusztustalan.
-
Van róla videóm hogy ott állok a kristálynál percekig és várom a csodát de nem jött.
Ott lebeget de nem volt elérhető úgy hogy előtte egy halállal már rányomtam és nem rakott oda.Ebbe a ds1 vs lotf ba meg nem megyek bele de nem értek egyet. Te úgy gondolod én meg így, pont.
Nem azt mondom hogy játszhatatlan mert végig lehet vinni meg sokan platinázták is de nekem ahhoz ami ebben a játékban megy nincs türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest