Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

bakker mekkora labirintusos szar a nagy leláncolt boss előtti rész, a 3-ból csak 2 kapcsolóhoz jutottam el, a 3.-at is látom de nem tudok odajutni, összevissza mászkálok pedig. egy rohadt térképet nem tudtak belepakolni. :W

toturi: hát igen, van benne néhány idegesítő dolog, nem olyan kiforrott mint a ds3, de még a 2 sem. de ez egy első játék a csapattól, a ds 1 se volt jobb egy fokkal se. majd a 2. rész, jövőre jön elvileg.

a potionokat azért nem tölti vissza mindet, mert idő kell neki. pl. elhasználsz 5-öt, ha eltelik 10 perc 1-et tölt vissza, ha már 20 perc elteltével mész a kristályhoz már 6-öt tölt vissza, ha 30 perc múlva akkor már 7-et stb. a 10 perc csak példa, kevesebb az, valszeg 5 perc körül lehet. ez így sztem jó, kicsit nehezít.

a kristálynál azért nem jelenik meg egyből a gomb, mert előbb fel kell épülnie, mert amúgy csak szét van esve ott a kristály egy halomba. ez is jó, mert nem tudod azt mint a ds-ekben, hogy átszaladsz a sok nehéz ellenfelen és gyors odamész a bonfire-höz, és ha meghalsz onnan kezded és meg van oldva a sok nehéz ellenfél legyőzése. ez is jobb mint a ds-ben, így rá vagy kényszerítve h kinyírd legalább a gyorsabbakat.

nekem tetszik nagyon a játék, nem unom egyáltalán, sztem még ng+ -ban is végigtolom. kevés helyszín van, de annyi felől át lehet menni egy másik helyszínre hogy mégse uncsi, úgy eltévedek mint a szar sokszor. elég idegesítő h nincs map. a bossok nekem pont jó nehézségűek, elsőre nem sikerül általában, csak 3.-4.-re. az mondjuk szar h lövéssel mind leverhető, mert eddig lövös boss nem volt, csak aki néha csinál távolsági támadást de az meg simán kikerülhető. nekem a ds meg bloodborne bossai egyedül túl nehezek többségében, npc-vel vertem le nagyrészüket. se időm, se türelmem egy bossnak 100x nekimenni...

Új hozzászólás Aktív témák