Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Forraszto #434 üzenetére
Az Új LOTF merőben más élmény. Én nagyon élveztem, sokkal-sokkal összetetebb és jóval hoszabb mint a régi. A design, hangulat nekem nagyon bejött. Mindenképp tegyél vel egy próbát. (Itt is van egy real-ending rejtett boss, nem könnyű rájönni hogy miként lehet elérni. Sztem az emberek 99%-ának nem is sikerül elérnie magától, nekem sem sem ment volna)
A Lost Brothers szopatós egy harc, igazából ez maradt meg emlékeimben.
Már nem emlékszem hogy, de megcsináltam nagy nehezen. A többi boss az olyan meh...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Lenovo Legion go
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest