- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
Elnézést, igen, nekem is a címre kell kattintanom, és akkor jön be a szerző oldala. De jó volna, ha rögtön, közvetlenül a cikket lehetne megnyitni.
-
sanzi89
addikt
Ez most Bug vagy Feature, hogy ha a főoldalon látok egy személyes blog címet, akkor sehogy se tudom elérni magát a bejegyzést? Bekereteztem pirossal, hogy mire gondolok.
Engem irtó módon zavar, hogy van egy érdekes cím, szeretném elolvasni a bejegyzést, de egyszerűen nem tudom. Rá kell kattintanom a szerzőre, végigpörgetni a bejegyzéseit, és ott kell keresgélnem. Nem lehetne közvetlenül elérhetővé tenni az aktuálisan megjelenő bejegyzést? Mondjuk, ha a címre kattintanék.
-
sanzi89
addikt
válasz
philoxenia #300 üzenetére
Meglesem, köszönöm!
-
sanzi89
addikt
válasz
philoxenia #298 üzenetére
Ezt nem ismerem. Ez olyan lenne, mint az extra volt csak Google?
-
sanzi89
addikt
Az írásban a linkeket amúgyis egyesével kellene átírni, így nem sok előny, hogy egyszerre fel tudom tölteni a képeket.
Nagyon sokszor használom az imageshack-ot, de arra jutottam, hogy Ph-s íráshoz Ph-ra töltöm fel a képeket. Így nincs az, hogy Ph van, imageshack nincs - amit megjegyzem még nem láttam - . Inkább lelki dolog ez, mintsem logikus érv.
Legyenek egy helyen a dolgok.
-
sanzi89
addikt
Nekem egy olyan ötletem illetve kérésem lenne, hogy mit tudjuk az egyik legnagyobb magyar ingyenes tárhelyszolgáltató (extra.hu) március végétől fizetős lesz. Nekem az összes Logout-os írásomban a képek onnan vannak linkelve. Most ez egy csapára köddé válik. Igaz lementettem mindent, de kb 30MB-nyi képet kellene feltöltenem, és ezt kivárni a 2.5MB/hetes megújulással, ki lehet számolni meddig tart.
Szóval vis maior-ra való tekintettel nem lehetne egyetlen egyszer azoknak a Logout-os embereknek a tárhelyét növelni egy előre megindokolt mértékben akik ezt kérik? Nem lenne jó, ha napokig, hetekig csak a 404 lenne látható az írásaimban, de ezzel szerintem más is így van. Nomeg a Ph!-nak se lenne rossz ha az írásokban a képek mindig megjelennének.
Persze ez csak egy ötlet, így is örülök, hogy ingyen van 2.5MB/hét, ha nem megoldható a dolog, akkor várok türelmesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest