- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
---Lasali--- #131 üzenetére
Aztán próbálhatsz ac3 as 5.1 es koncert felvételeket, meg van egy két zenekar akinek van ilyen "kiszínezett" 5.1 re felkevert kiadványa.
Mondjuk ilyen miniatur tejfolosdobozokkal ugysem hallod a kulonbseget a CDhez kepest.
(Ezt az albumot egyebkent meg a hetvenes evekben kevertek 4 csatornara, csak joideig nem volt hozza barki altal megveheto adathordozo+lejatszo, csak az eredeti album 30. evfordulojara adtak ki SACDn a quadro verziot.)
Vagy "modernebb" zenek kozul nemreg neztem a Flight 666 BD ripjet, ott is erosen torok kamion felirat volt a hangminoseg+koncert feeling.
-
Traky
tag
válasz
---Lasali--- #131 üzenetére
Köszi.
Milyen hangkártyát ajánlanátok a Z906-hoz? Érdemes (van hallható, minősgébeli különbség) egyáltalán lecserélni az alaplapi cuccot?(P5QD Turbo VIA® VT1708S 8 -Channel High Definition Audio CODEC
DTS Surround Sensation UltraPC
- Support Jack-Detection and Multi-Streaming
- Optical S/PDIF_OUT port at back I/O
- ASUS Noise-Filter )Köszönöm.
-
szaszapi
őstag
válasz
---Lasali--- #128 üzenetére
kinek mi tettszik.nekem az új modell az 5500-hoz képest csak egy butítótt régi darabnak tűnik.Mindenki döntse el mit akar, én ezen már ne vitázok melyik jobb meg szebb én csak egy olcsóbb árat linkeltem be,ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest