- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Köszi! Közben találtam vaterán 70ért (ill 78 volt, de lealkudtam
)
Úgyhogy kaptam egy bontatlan, eredeti logiteches dobozt, feburári vásárlás, de tényleg minden eredeti csomagolásában volt. Azóta meg is hallgattam a cuccost, hát brutál mit szólt!
Nagyon elégedett vagyok vele.Annyi kérdésem lenne, hogy nem találtunk a dobozban kifejezett "garancia papírt". Az eladó is kicsit tanácstalan volt, aszonta igy hozta az UPS, igy adja tovább. A doboz oldalára rá volt egy átlátszó zacsiban ragasztva a szállitó levél + számla, rajta az összeg, megrendelő neve, dátum, meg minden. Ez lenne a gari is egyben?
A doboz belsejében (ott bontotta ki előttem, tényleg sértetlen volt) egy vastag usermanual volt, egy warranty papir, meg az iThink információs lapocska.
A warranty-n csak ilyen biztonsági figyelmeztetések vannak, hogy ne hallgassam viz alatt, meg ne vágjam el a vezetéket és aztán rágcsáljam áram alatt, stb...
Holnap felhivom a Logitech HU-t, hogy mivan a garival, de nem gondolnám, hogy a doboz mellett még külön egy papirkát is küldtek volna, a dobozban/on meg csak ezek voltak amiket meg is kaptam, és fel is soroltam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)