Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sikerült faszásan 2db topic-ba is szemetelnem ezzel a dologgal

Z-Cinema: Az ha jól emléxem cirka 50ezer pénz, de 40k fölött az biztos.

Engem kurvára nem az érdekel, hogy menő, dübörög, stb... Volt egy A4Tech-es (pontosabban még van is) 2.1-es "hangrendszerem" évekig. No, ez a Z4-eshez képest hulladék.
Aztán úgy döntöttem, hogy itt lenne az ideje lecserélni. De nem gondolkoztam és gondolkozom Hi-Fi hangzásban. Mi a ráknak, amikor tömörített mp3 fájlokat, vagy netrádión keresztül hallgatok zenéket. Néha megnézek egy sorozat részt ami szintén tömörített és néha játszom.
Egyszerűen csak jobbat szerettem volna a fenti célokra. Írtad, hogy melyik a fontosabb. Ez egy jó kérdés. Azért mert ez több dologtól is függ. Ha van vmi olyan game, amit várok(vártam) akkor 90%-ban játék. Ha ilyen nincs akkor maradnak a fentebb felsorolt tényezők.
Írtad, hogy Nekem kell eldönteni, hogy melyik számomra a fontosabb. Ami számomra fontos lenne(!) az a jó minőségű hangzás. Nem a hangerő. Ez lenne a legfontosabb.
Utána jön a zene ill. film és játék az vegyesen.Azt Én is tudom, hogy a mélynyomó pl. filmek alatt nem sok mindenre jó. Ugyanakkor nélküle a Z4-es filmnézés alatt nulla csak a magas sugárzókkal.
A mozizást nem úgy kell érteni, hogy DVD film hegyeket nézek. Lófaszt! Ha filmet nézek, akkor túlnyomó érszt XVID, DIVX. DVD ritkán.
A térhangzás, 5.1 és fölötte
néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...Folyt. köv. másik HSZ-ben....

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...