- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is vettem egy z5500-ast garlevél nélkül. Felhívtam Őket, mert néha vibrált a háttérvilágítás. Kérdezték, hogy mikor vettem. A garlevélre meg annyit mondtak, hogy akkor is telefonáljak vissza, ha nincs meg, mert valamit akkor is intéznek. Ez fél éve volt, azóta nem vibrál a háttérvilágítás, így nem telefonáltam vissza.
Van még egy garis ügyintézésem, ezt is leírom, hogy mindenki lássa mennyire korrekt a Logitech. Az egy éves kisfiam eltörte a billentyűzetem USB-s vevőjét. Felhívtam, az ügyfélszolgálatot, hogy hol lehet ilyet venni. Csak annyit mondtak, hogy küldenek egyet INGYEN. Egy hét múlva hozta a postás. Eltelt egy év, megint eltörte a fiam a vevőt. Ismét betelefonáltam, erre küldtek, szintén INGYEN egy Logitech LX8-as egeret, ami cirka 7000Ft a boltban. Azzal az indokkal, hogy ennek nehezebb eltörni a vevőjét, mert a gép mögé is be tudom tenni. Az eredeti vevőt sikerült megforrasztani, és már a fiam is megnőtt.
A második telefonálásomkor, már gari sem volt a cuccra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest