- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
EyEsOnU #9187 üzenetére
A gyári biztosítékot ugyanúgy ki fogja lőni, mióta 2,5A-es van az enyémben azóta nincsen gondom a háttérvilágítással.
Egyébként azt nem értem miért nem hívják vissza a hibás szériákat. Kb. már vagy 5-6 generáció óta NEM TUDNAK NORMÁLIS ST-GYÁRTANI. Nekem a 3.ST-n is elment a háttérvilágítás, ugyanúgy mint a többin.
-
Seaside
csendes tag
válasz
EyEsOnU #9108 üzenetére
Szia!
Áramtalanítás sem segít, próbáltam természetesen. Gyakorlatilag azon kívül, hogy ha áram alatt van és világít a kijelző az "optical - detecting" felirattal, semmire nem reagál, olyan mintha megfagyott volna, nem tudom kikapcsolni sem semmivel, tehát ki kell húznom a dugót a konnektorból. Semmi nem segít.
Reménykedem, hogy ha esetleg szétszedi valaki hozzáértő, meg tudja javítani.
Tudtok esetleg valakit? -
kisninja
őstag
válasz
EyEsOnU #9060 üzenetére
Néha néha nekem is hülyül de főleg a tv-el volt ilyen.... Nem szólt szólt de kirta, hogy nincs jel ... kicsit aggódtam de de jó mostanság.
Páran mondják hogy nem szól többet mint 75w khm hát vagy nem hallotta szólni vagy drágája... én 30k ért vettem csak meg kellet javítani a kijelzőjét.
-
HellGreg
őstag
válasz
EyEsOnU #9050 üzenetére
Nálam is jelentkezett egy hasonló dolog az előbb, hogy "no digital data"-t írt ki, miközben előtte meg probléma nélkül ment. már kezdtem infarktust kapni, mert ma kaptam meg ezt a hangfalrendszert. közben valami miatt a tv ki-be kapcsolása jelentett megoldást. fene se érti. nem biztos hogy a fejegységeddel van a baj.
Nem lehet hogy a szar minőségű optikai kábelek okozzák ezeket a bajokat? Nekem valami canyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest