- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbyte™
csendes tag
Először is sorry a modemesektől, de próbáltam a legkisebbre optimalizálni a képeket.
...hát tudod, valóban lehet a kukacos almához is hasonlítani a dolgokat, de én amondó vagyok, hogy ''Ép testben- ép lélek''.De még szerencse, hogy itt erről szó sincs, hiszen itt csak hallgatni kell, és az alapján dönteni.
-
norbyte™
csendes tag
de lehet, hogy más hangrendszerek még ennél is jóval csúnyábbak belülről
Biztos léteznek ennél igénytelenebbek is.
Szerintem azért egy PM Klipsch, vagy egy (Cambridge Soundworks S750) belseje felépítése ''egy fokkal'' igényesebb, illetve egészen más. Ellenben a Z5500 kívülről tetszetősebbMeg a lényeg az, hogy hogyan szól.
[Szerkesztve] -
törölt tag
A szobát az 5300 is biztosan beszólja, ám annak a hangminőségéről sajnos nem tudok mit mondani, bár akinek van ilyen rendszere, az igencsak elismerően nyilatkozott róla itt a fórumon...
Én is azt javaslom, hallgasd meg mindkettőt, utána dönts. Az mondjuk egészen biztos, hogy egyikkel sem fogsz rosszul járni.
Amúgy meghallgattam, s arra jutottam, hogy az Au2 dekódere is több, mint élvezhető minőséget produkál. -
slash
csendes tag
Ha jól tudom, akkor a MediaMarktban kapható az 5300-as, szóval azt ott esetleg ki is lehet próbálni. A Hertát érdemes lenne még feltárcsáznod, mert én is ott vettem az 5500-at és náluk általában vannak bemutató darabok (persze 5500-ból biztos nincs, de még az sem kizárt, mert karácsony előtt csak azért nem volt sztem, mert utsó darabot hoztam el (ami viszont nem bemutató darab volt...)).
Egy bizonyos hangerő alatt szinte lehetetlen észrevenni a különbséget két szett között. Ha pl meghallgatsz két mai tv-t, akkor is ez a helyzet, pedig a sonykban pl van szub is (igaz, nem nagy) és ha le van véve a hang, akkor szinte nem is hallod. Szóval te tudod, milyen hangerőn szeretnéd hallgatni, szerintem mindenképpen ugorj be hallgatózni a fent említett két helyre. -
slash
csendes tag
Attól függ, milyen az a ''nem túlzottan nagy hangerő''.
Milyen távol lennének tőled a hangfalak? Ha pont ott ülsz a pc előtt, akkor talán felesleges lehet egy ilyen, legalábbis CSAK pchez én biztos nem áldoznék ennyit semmilyen hangfalra sem. Egy barátomnak van 5300-a és tudom, hogy az 5500 mennyivel jobb, ezért is vettem ilyet, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. -
törölt tag
Itt a topicban már volt szó az összehasonlitásról, ami engem illet, én most is az 5500-at venném, a konfigom egyik ékessége, s amikor megszólal... Tény, hogy nagyon drága, de:
Barátok sokat cseztettek, hogy mi a fenének adok ennyit egy hangfalért. Na, beüzemeltem nekik! Kezdésnek World of Warcraft intro, utána közkivánatra dicc-pucc ''zene'' (senki ne sértődjön meg ezen a kifejezésen, egyszerűen nem kedvelem a stilust), majd Maiden DVD-ről Rainmaker, utána discmanről, optikai kábelen Nightwish.
A teszt végi reakció: ''Most már értem, mi került ezen ennyibe...''
Látom az adataidnál, van egy Au2-d. Analóg átkötésnél a Z-5500-al való összepárositása brutális hangminőséget fog eredményezni, DVD film esetén pedig ne mondjad már, hogy nem izzitanád be a Logi dekóderét...
Jó ez a cucc, hidd el! Nagyon jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest