Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Kicseréltem a potmétert. Ha valakit érdekel, megnézhetem a pontos típust (én nem néztem, csak vittem a boltba a régit, mondták, hogy nincs olyan - persze, hogy nincs, adott egy hasonlót, igaz kicsit modding lett, de belefért a házba és rendesen rögzítve is lett). A tekerőgombot nem tudtam visszarakni, de jó lesz így is, egy hete használom, eddig nem tapasztaltam semmi hangerő problémát.
-
atomeec
senior tag
Nálam annyi csak a gond, hogy kb egy hatod tekerésnyivel feljebb kell állítanom ugyanazon hangerő eléréséhez. Most, hogy kifújtam nem ugrál a hangerő, csak halkabb. Ha tekerem, nem pattog, nem recseg, szóval lehet nem fogom erőltetni, amíg nem lesz rosszabb. Azt nem hiszem, hogy ne lenne kompatibilis poti hozzá. Köszi a választ, ha van valami, mindenképp fogom itt jelezni.

@pityeszka: Szerintem nem, ahogy elnézem, ezek jól működnek, csak ez a hangerőszabályzó potméter a gyengéje. Nálad is erre tippelek.
-
atomeec
senior tag
Sziasztok! Nem sok esélyt látok rá, de hátha nyálazza valaki a fórumot, akinek már volt ilyen gondja (mivel elég gyakori gond). A hangerőszíbályzó potmétere döglődik, ki kellene cserélni. Tudja valaki a típusát, hogy milyet vegyek hozzá? Szétszedni nem tudom mert nincs hozzá eszközöm, de mikor lesz eszköz, akkor a potméternek is meg kellene már lennie hozzá. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest