Aktív témák
-
kikka80
tag
UP!
-
kikka80
tag
sziasztok!
nem akartam új topicot nyitni, ide teszem fel a kérdést:
van ez a kormyány, üzembehelyeztem, kalibráltam, látszólag minden ok, de egy idő után elállítótnak a kalibrálási értékek. pontossan elkezd nem kanyarodni. ez így elég idegesítő, nem akarok 5 percenként kalibrálni.
logitech driver van fenn, clear calibration util- t használtam, de az se segített...
ha valaki esetleg tudna segíteni, azt megköszönném. -
Gee
csendes tag
Köszi
Igazség szerint én az öcsémnek venném karácsonyra, de a force feedbackes sajnos már nem fér bele a keretbe. -
aga
tag
Én sem vennék még egyszer Force Feedback nélkülit. Kettő is tönkrement nem sokkal a gari lejárta után. Hiába a potméterek hamar tönkremennek. Öcsémnek lesz egy FF-es karácsonyra, úgyhogy még csak egyszer próbáltam ki, de jónak tűnik, bár először használtam FF-es kormányt. Viszont azt hiszem, ez a duplájába került, mint amit kinéztél.
-
wildrain
addikt
Nekem ilyenem van, és meg vagyok vele elégedve. Már lassan két éve használom és eddig semmi gondom nem volt vele. Nem egy nagy eresztés, van rajt két gomb, amit kényelmetlen elérni játék közben, de azokra nem teszek semmit, és kész. Az árát simán megéri, bár az enyém FF-es, amiről meg te beszélsz, az meg sima, így már azért meggondolandó. Bár én nem vennék FF nélkülit semmi pénzért, mert jelentősen csökkenti a játékélményt, de te tudod.
-
Gee
csendes tag
Sziasztok!
Gongolkozom, hogy veszek egy Logitech Wingman Formula GP kormányt.
Van valakinek tapasztalata ezzel a kormánnyal? Mennyire strapabíró? Érdemes megvenni bruttó 7500-ért (A gépbolton most akciósan annyi, ami elég barátinak tűnik nekem).
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest