Új hozzászólás Aktív témák
-
mypeople
csendes tag
válasz
R1200GS #1721 üzenetére
Nekem is volt olyan egerem és semmi problémám nem volt vele, viszont egy G810-es billentyűzettel eljátszotta ezt nekem is. Nekem akkor egy szimpla géprestart megoldotta a problémát. Amúgy meg szerintem nincs semmi konkrét különálló telepítési módja a telepítésnek. Mondjuk én mindig úgy telepítettem, hogy már be volt dugva és közben települt, de ez jelen esetben szerintem lényegtelen, mert már nincsenek ilyen kritériumok mostanság ilyen kategóriában.
-
mypeople
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy egy G810-em van és random hibákat produkál, de nem totál használhatatlan. Felvettem a Logitech supporttal a kapcsolatot, ahol jóváhagyták a cserét. Nem kértem semmi ilyet külön amúgy, bár nem szomorkodom emiatt
A kérdés az volna, hogy a bill nálam van és ők csak cseretermék küldéséről írtak, hogy előkészítve, meg majd küldenek tracking számot. Ezek alapján a régi nálam marad és kapok egy újat/felújítottat (attól függ, milyen jut)? Vaaagy netán a régit a futárnak át kell adnom(semmilyen csomagolással kapcsolatos üzenet nem érkezett még)?
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest