- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Lehet hülyeséget kérdezek, de olyan témában lenne szükségem segítségre,hogy például egy x530 vagy 540 et esetleg valami közép minőségű 2.1et belehet e applikalni az autóban ugy ,hogy akar a fejegyseggel összekötném?
Ha lehetséges akkor hogy kivitelezhető ?
Illetve 5.1 nel meglehet ugy oldani hogy mind az 5 hangszóró szóljon egSzerre es a melynyomo is működjön ?
Vagy ha 5.1 nem lehetséges akkor 2.1nel megoldható ez ?
Mik kellenek hozza ?
Elore is köszi.
Üdv : Robi.
-
roberto211
őstag
válasz
Ren Hoek #787 üzenetére
Nem zavart annyira, de elvittem a szervizbe..
Mondom gari van rá? Van Akkor meg mi akadálya.. Elvittem , felvették iponba, kb 15munkanapon belül, jelentkeznek.. Kiváncsi leszek mi lesz.. Azt mondta a iponos csávó ott, neki is logiteche van az újabb (nem modnta meg a pontos típust nem tudom miért titkolózott
) és neki is ugyanez a bekapcsológombja.. Azt mondja egy idő után elfárad vagy mi a sz..r a rugó és akkor csinálja ezt.. De mondja nem tart semmibe , ő felveszi gariba.. Mondom oké.. Na és ott hagytam.. Kiváncsi leszek mi lesz.
: Lehet ki cserélik, a rugót, mega gombot, tudja a ...
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Valaki lenne olyan rendes hogy a logitech x530 kézikönyve magyar vagy angol részét bescannelné, és átküldené, mert fontos lenne.. Nem az összekötéssel van problem, hanem elveszett és pótolnom kell.. Tehát a magyar része kéne.. Ha megtenné valaki kérem küldje el emailben, nagyon megköszönném... Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
Hali.. A napokban vettem észre az alábbi problémát.. Már kb egy éve megvan ez a logitech x530 5.1 hangrendszerem. Naponta használom kissebb-nagyobb intenzitással. És ahogy az idők folyamán ugye ki-be kapcsolgatom a bekapcsológombál észrevettem hogy, mikor bekapcsolom, a bekapcsológombnak mikor nyomom be, akkor ilyen reszelőhangja van. Mint ha kikopott volna, vagy valami surlodik és reszelőhangja van... Valószínűleg kikopott vagy mi lehet a probléma a gombbal?? A másik meg hogy, ezt 2-3 hónapja kezdte. Eddig nem recsegett meg semmi, de van olyan mikor ugy hagyom, akkor magától akkorát pukkan hogy éjszaka a tv nézés közben majd leesek az ágyról.
Meg német és egyéb külföldi rádiókat befog, ami eddig nem volt tehát ez zavar..
A harmadik meg amit kérdeznék hogy a tv-re pontosabban az xboxra kötöm rá majd a gép helyett, és fontos lenne a távirányító igy mint a x540nél.. És ez ügyben szeretném kérdezni, hogy érdemes lecserélnem x540re a távirámyító miatt, és annak szebb hangzása van, jobb a mélye vagy ugyanaz, netán rosszabb?? Előre is köszi a választ, és sorry a sok kérdésért--.. Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
Azóta még nem nagyon próbáltam ki csak közepes hangerőn egy párszor mert mindig este érwek rá akkor meg már nem hallgatom magas hangerőn,de mikor hallgattam közepes illetve kis hangern is nagyon szépen szól,twehát ezt tényleg eltalálták.. X-540 ehhez képes sehol nincs.. Annak a mélynyomoja nem mélynyomó hanem pattogó
Ennek pedig gyönyörű mélyhangzást add le,beremegteti a ajtókat,a magashangsugárzók is nagyon jók tehát mindenkinek aki ilyen árba akar venni 5.1 hangrendszert az x-530 logitechet vegyen... Még a genius sw-hf 5.1 5000 széria van egyszinten evvel,de aztmondják ennek a x530nak jobb a térhangzása,de annál a 5000es genius szériánál nagyon sok hiba van állítólag 10ből 8embernek előjön valami vagy a táp,vagy valami ileltve a összeszerelési minősége ami belül van az se kutya
Tehát mindenképpen a x530-- Ez mégis csak logitech,és mindenhol kíválló.
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Én is vettem egy logitech x530 hangfalszettet vadonatújonnan Iponba.. Na és azt szeretném megkérdezni hogy első alkalommal megszabad hajtani,tehát nagy hangerőtöl lesz valami baja az első perceknél vagy időknél?? Mert én egy kicsit meghajtottam.. Egyébként nagyon jó kis hangfíalszett.. 1héttel ezelőtt Logitech x540em volt azt vettem,előtte x530volt csak egy baleset folyamán tönkrement és gondoltam kipróbálom a x540et milyen mert még is újabb típus stb.. Na hazajöttem.. 1.Recseg épp hogy egy kicsit hangosan hallgatod,a mélynyomó szinte nem is mélynyomó hanem pattogó mert csak pattog semmi mélyet nem ad. Na jó,mondom ez nekem nem kell.. eladtam itt ph-n vettem utána gyorsan egy x530at most raktam össze na semmi bajom vele.. Nagyon fasza kis hangfal. No recsegés,no pattogás.. A mélynyomó az igazából is mélynyomó nem csak elvan nevezve annak és a magashangsugárzók is jobbak sokkal.. Na és ezért kérdeztem hogy első alkalomnál megszabad e hajtani a x530at mert én egy kicsit meghajtottam..
Tehát aki x540et akar venni felejtse el ugy ahogy van.. talán xboxhoz vagy ilyesmihez talán jó de gépre,tv re felejtsétek el.. Várom válaszokat a kérdésemre.. előre is köszi.. Üdv: Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest