- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
válasz
manutdzoli #368 üzenetére
Kicsit félreértettetek! A Mélynyomóban lévő tápot kell kicserélni, a számítógépnek ehhez semmi köze!
-
csaboo
tag
válasz
Nekem szintén FSP 350W-os tápom van, és nem szűnt meg általa a pukkanás, szóval ezért nem muszáj sztem új tápot venned. Gyanítom inkább magának a hangszórónak a tápellátása (amit beledugdosol az elosztóba) a gyenge láncszem, nálam is így van, mert a táp semmit nem változtatott ezen a problémán (nem is zavar mondjuk úgy igazán). Mondjuk ennél az árkategóriánál nem kell ezeken annyira csodálkozni, valahonnan el kell csalni az anyagot (megf. szigetelés), viszont inkább ilyen problémái legyenek, minthogy a hangja legyen sz*r!
Mert az viszont nagyon jó!!
-
adam3
aktív tag
válasz
Motion_Blur-t idézve:
X-540 annyiban más, hogy van hozzá távirányító és kicsit máshogy néznek ki a szatelitek. Illetve: ''A Logitech X-540 hangszórórendszer, a cég első mátrix surround-technológiával készült terméke''
Ennél többet sajnos én sem tudok, de kneedeep szerint:
X540 szerintem gyenge, rosszabul szol az 530nal is...
Mindkettő hozzászólást ebben a topikban találod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest