Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Próbáltad már átrakni másik helyre?
Ilyenem nekem is volt az elején azt hittem csak be kell járatni de nem múlt el. Aztán amikor költöztem hirtelen elmúlt ez a zavaró hang. Nem vagyok nagy hangtechnikus azt gondolom hogy ez a hangfal egy 3 oldalról zárt íróasztal belső sarkában szól szépen (gondolom a "dobozhatás" miatt).
Lehet hogy parkettán van vagy laminált padlón? Próbáltad már esetleg valami szivacsra rárakni a mély ládát? Nem csak a rázkódásra gondolok itt, hanem a hang terjedését is gondolom befolyásolhatja.
Ugyanígy fektetve, állítva meg ilyenek... -
Fire_Vire
tag
Már korábban írtam erről ide hogy a hangfal összes problémáját (pattogás, recsegés, rádiózás, pukkanás,...) Megoldja ha mindig pontosan felhangerőn üzemel. Nekem a billentyűzeten van windows-os hangerőszabályzó és azzal állítom a hangerőt.
Nekem már több mint 5 éve van meg és 2év után jöttem rá erre a megoldásra azóta nem is vágyok másra még a fórumot sem olvasgatom hogy másikat vegyek
.
Pedig sok koleszba és albérletbe elkísért már
-
jockas
senior tag
Akkor válaszolok magamnak...elég rövidek a kábelek, még a hangfal kábelek is! A hátsókat nem lehet túl messze rakni a számítógép asztaltól...de ez a legkisebb probléma. Az első hangfalak kábelei kicsit lehetnének hosszabbak (ha asztalon vannak a hangfalak, akkor megfelelő, de ha az ember a falra teszi az asztal mögé és mondjuk a monitorok fölé, akkor már elég necces a dolog). Viszont ami nagyon rövid, az a hangfalrendszer - számítógép összekötő kábel (3 jack a számítógépbe)...amennyiben valakinek nagy asztala van és a gép az asztal bal oldalán van (és nem is tudja átrakni jobbra), akkor bizony rövid lesz...mint nekem. Vehetek hosszabbító kábelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mozilla Firefox
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VoLTE/VoWiFi
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy 5x5m-es szobába is kellően tud dübörögni