- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Próbáltad már átrakni másik helyre?
Ilyenem nekem is volt az elején azt hittem csak be kell járatni de nem múlt el. Aztán amikor költöztem hirtelen elmúlt ez a zavaró hang. Nem vagyok nagy hangtechnikus azt gondolom hogy ez a hangfal egy 3 oldalról zárt íróasztal belső sarkában szól szépen (gondolom a "dobozhatás" miatt).
Lehet hogy parkettán van vagy laminált padlón? Próbáltad már esetleg valami szivacsra rárakni a mély ládát? Nem csak a rázkódásra gondolok itt, hanem a hang terjedését is gondolom befolyásolhatja.
Ugyanígy fektetve, állítva meg ilyenek... -
Fire_Vire
tag
Már korábban írtam erről ide hogy a hangfal összes problémáját (pattogás, recsegés, rádiózás, pukkanás,...) Megoldja ha mindig pontosan felhangerőn üzemel. Nekem a billentyűzeten van windows-os hangerőszabályzó és azzal állítom a hangerőt.
Nekem már több mint 5 éve van meg és 2év után jöttem rá erre a megoldásra azóta nem is vágyok másra még a fórumot sem olvasgatom hogy másikat vegyek.
Pedig sok koleszba és albérletbe elkísért már -
jockas
senior tag
Akkor válaszolok magamnak...elég rövidek a kábelek, még a hangfal kábelek is! A hátsókat nem lehet túl messze rakni a számítógép asztaltól...de ez a legkisebb probléma. Az első hangfalak kábelei kicsit lehetnének hosszabbak (ha asztalon vannak a hangfalak, akkor megfelelő, de ha az ember a falra teszi az asztal mögé és mondjuk a monitorok fölé, akkor már elég necces a dolog). Viszont ami nagyon rövid, az a hangfalrendszer - számítógép összekötő kábel (3 jack a számítógépbe)...amennyiben valakinek nagy asztala van és a gép az asztal bal oldalán van (és nem is tudja átrakni jobbra), akkor bizony rövid lesz...mint nekem. Vehetek hosszabbító kábelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest