- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Aktív témák
-
törölt tag
szerintetek aa-hoz melyik megy jobban?
Intellimouse jóval olcsóbb....Fa asztalon használom ( bocs, nekem sok egy egérpadra 9 k) -
tomcsi23
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
Ok, akkor tényleg erre szól a gari. 5 évig.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #54 üzenetére
Na, az a gari szépen leketyeg majd, probléma nélkül.
Valószínűleg.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci #53 üzenetére
Nekem elég izzadós tenyerem van sajna és még az MX500-amon is néha meg-megcsúszik a kezem hosszabb UT vagy Q3 partik után
ja és igen, nekem is 5 év garis
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #51 üzenetére
A kéz elég nagy felületen érintkezik vele, azért nem szabadul el (én amúgyis kis és hüvelyk ujjal támasztom meg). Viszont az az érzése az embernek, hogy a kéz a sima felület miatt jobban izzad.
Ráadásul ''csak'' 3 év gyári garancia, szemben az MX500 5 évével. -
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #51 üzenetére
Legalább hasonlít vmire:Arany Ászok
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci #50 üzenetére
Viszont mivel az MX510-nek fényes a háta, ezért jobban is csúszik.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #47 üzenetére
Nem, mert hardveres a különbség.
Asusfan: Igaz, alig lehet észrevenni. Van viszont a névleges teljesítményen túl néhány dolog, ami az 510 mellett szól. Jobb a gombkezelés, nem olyan sérülékeny a háta, és főleg: olcsóbb, mint az 500. Ezért, aki tud, inkább 510-et vegyen -
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #39 üzenetére
Jelen az mx510 es haver.Szóval én meg vagyok elégedve nagyon az egérrel ez a lényeg , szupcsi sztem.Az igaz hogy annyival nem jobb az mx500nál sőt szinte semmivel, és ez nem is gond mert az mx500is egy nagyon klaffa kis egér.Hmmm...Ennyi a vélemény
-
tomcsi23
veterán
válasz
kamikaze boci #41 üzenetére
Oks, rendi. Ha majd lesz Nálad összehasonlításra, ne titkold a tapasztaltakat.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci #46 üzenetére
Ezt még nem próbáltam
Értelme van?
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #45 üzenetére
Amúgy nézd meg, hogy külön driver van az MX510-hez, amivel kihasználhatod az 5.8MP-t Tudom, egyetértünk
De tegyél egy próbát, a kifejezetten MX510-hez készült illesztőt rakd fel az 500-hoz. Működni fog vele.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci #44 üzenetére
Én a 9.79.1-eset használom az 500-hoz és nem vettem észre bug-okat. Kivéve azt, amikor ICQ-n írnak játék közben, akkor lelassul az egér (OpenGL alatt). Amúgy nézd meg, hogy külön driver van az MX510-hez, amivel kihasználhatod az 5.8MP-t.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Igen, a 9.80-as, de az 500-at is megeszi. Ki akartam próbálni, hátha eltűnnek az 500-as bugjai az új illesztővel, hát nem.Az MW felismeri, de nem hoz javulást.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kamikaze boci #41 üzenetére
MX510-hez külön driver van.
-
kamikaze boci
őstag
Igen, észre lehet venni a különbséget, de nem elsősorban az optikánál (annak a képességei már úgyis túl vannak az elvárásokon). A kompatibilitás javult sokat, a gombok végre illesztővel is azt csinálják amit te akarsz. A változás biztosan hardveres, mert az 500 a MouseWare 9.80-al is ugyanúgy viselkedik, mint a régiekkel.
-
[sultan]
tag
Kicsit eltér a témától, de nem akartam új topicot nyitni.
Szal szerintetek mennyire érett meg az MX300-am a cserére ill. tudásban mennyi a különbség az MX310-500-hoz képest? -
Misike
tag
Mx 500 van nekem szülinapra kaptam és elbaszott jó. Mióta megjelent, Call of Dutyt nyomok multiplayer és oda kell a pontos egér azt elhiheted. Szal szerintem mx 500, ha már nincs akkor mx 510.
-
atenza
senior tag
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
Nem az 500 és a 300 használja ugyanazt? Vagy lehet h. azt amit te mondtál, és igazad van , de az biztos h. az MX510 5.8, míg a MX310 4.7 megapixel/sec-re képes(az MX500 is 4.7), ebből gondolom h. nem ugyanaz a ''továbbfejlesztett technológiát'' használják(mármint az 510 és 310)
-
jerry311
nagyúr
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
Úgy legyen!
Mostmár mondegy, megvettem az 510-et -
Arhel
senior tag
ha görgővel lösz akkor a legjobb választás az:
MS Explorer 4.0, mert nagyon könnyű a görgője >> pörög mint atom
Amúgy meg >> MX510-et mindenkinek! -
malibuu
csendes tag
NAh eloszor is re !! Nekem MS -em van sztem nagyon jó a fogása az optikája sem roszz foleg egy jo kis egerpaddal pl:Icemat vagy Steelpad!! MX 500 al aza bajom hogy kicsit nehez es nem esik annyira kezre ! MS be az a jo hogy ket kezes igy aki balkezes is tudja használni viszont MX 500?! Nah mindegy en MS párti vagyok! ui: igazad van kurva erős a fény az alján
-
jerry311
nagyúr
Most látom helyesbíteni kell a kérdést, mert nem látok árlistában 500-at csak 510-et
-
aDM|RaL^
őstag
UT`99 hez én intellimouse explorert ajánlok ;PP
-
jerry311
nagyúr
HA jól vettem ki akkor gyakorlatilag ugyanott van a 310 meg az 500 és azt lehet venni amelyik kényelmesebb?
-
Jenő
aktív tag
Csoda, hogy még egy moderátornak se tetszettél meg.. Amúgy ha kosarastenyered és sok felesleges pénzed van, akkor mx500. Ha nem, akkor mx310. Az mx-eknek jobb az optikájuk. De mondjuk ilyen egereknél az egérpad is sokat számít, szóval az is jó dolog lehet, hogy egy intelli 1.1a és egy func, vagy steelpad.. Ahogy érzed.
-
HEro
tag
Bocs mester, Győri vagy?
)
Tagot Felveszünk!!!!)
Azért kellett új topic mert arra senki sem akart válaszolni!
Meg rájöttem hogy mégis lesz 10k-m!
De nekem így jobban megy, azért nem vagyok kezdő!!!!!
Csak Lama, na jó nem annyira (állítólag)
Má lassan 1éve cs-zek kisebb nagyobb szünetekkel, de most megint nagyon rákattantam! Click! -
Mosqu!to
addikt
ennek kellett új topic?
már a másikban leírtam mindent. de szerintem aki kezdő, az ne vegyen még ilyen egeret, nem lesz tőle pr0 player... a görgővel lőni meg nem túl szerencsés, mert az könnyebben kopik, mert nem állandó nyomogatásra lett tervezve. mindenesetre érdekes szokás. ja és bízni leeht bennem, cs-t 3 éve nyomom és rengeteg egeret használtam, szal tudom hogy mitől döglik a ?légy? -
LukE
veterán
Optikában állítólg ugyan ott vannak. Megfogtam az ms-t, nem volt valami egetrengető. De az MX500-al max annyi bajom volt, hogy lehetett volna picit nagyobb. Annál fogásra talán csak a cordless trackman optical tetszett jobban, ugyan nem rendes egér, de qrvára megtetszett. Csak nincs pénzem kipróbálni egy 15k+os rágcsálót.
cszni max hobbi szinten szoktam, de több havernak is van MS egere. Egyikük napi sok órát játszik. Viszont faszé világít az MS ledje állás közben olyan baszott erősen? (rossz pont)
-
HEro
tag
Utolsó Up, majd holnap felnézek, hátha valaki, legalább addigra válaszol!
-
HEro
tag
Up!
-
HEro
tag
Na lécccci valaki!
-
HEro
tag
Na valaki még, segítsetek!!!!
plz! -
HEro
tag
topic felhozás
-
HEro
tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
A clansite-n nézd meg a mozgásoknál, a forgós módszert, lehet ezért lesz 310, de már puhulok az 500-ra!
Van Clanod?
Mi tagot keresünk, De csak ha győri, vagy győr környéki vagy!
Mert LAN-on szoktuk nyomni! -
HEro
tag
válasz
addkit-lettél, gratulálok!
-
HEro
tag
válasz
Nézd meg a www.clansite.hu -n Én találtam ki,
Legalábbis még senkitől sem hallottam hogy így csinálná! -
HEro
tag
Topic felhozás!
-
HEro
tag
Na Cszéshez melyik a jobb?
De úgy hogy a görgővel lövök, tehát annak aztán jónak kell lennie, és ne mozogjon néha magától!!!!!
Állítólag az MS-szokott ilyet csinálni, Tapasztalatok?????
A 310, és az 500 között csak az a külömbség hogy egyiknek csak a jobb, másiknak pedig mindkét oldalán van gomb?
Mert akkor inkább 310-et veszek
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest