Aktív témák
-
SeatZola
őstag
[OFF]
1. nem gondoltam meg magam, most is MX 1000-et szeretnék venni.
2. Bocsánatot felénk az szokott kérni aki nem tartja be a megállapodást, s az itt nem én voltam
3. az nem ideológia, hogy megbízhatatlan emberrel nem kötök üzletet, csak megszokás!
4. fantasztikus a Net, hogy személytelenül tudsz mocskolódni igaz?
5. én nem minősítelek, mivel nem is ismerlek, de azért gondolkodj egy kicsit!
Ha még emlékszel úgy indult az egész, hogy fix időpontban kértem, hogy hívj fel. Ezután beszéltél az ''emberemmel'', akivel 11.00 órában állapodtatok meg. Ezután én lemondtam a máshol megrendelt egeret, mert Te 2k-val jobb árat mondtál. 11.15-kor hívtam a barátom, de Ő semmit sem tudott rólad. Ekkor 3 x hítalak, de te nem vetted egyszer sem fel. Ezután én 12.45kor mondtam a havernak, hogy ha eddig nem jelentkeztél, akkor ezután már nem is kell, mert nem bírom, ha hitegetnek. Javíts ki ha szerinted nem így történt. De ha egyenes ember vagy akkor te is tudod, hogy így volt. Mindezektől függetlenűl lehet, hogy más esetekben mindenben korrekt voltál másokkal, de ebben az esetben - nem tudom miért, talán figyelmetlenség, kapkodás stb - nem jártál el korrektül.
[\OFF] -
SeatZola
őstag
Szia! Aki ismer a neten, tudja, hogy nem szoktam szórakozni, főleg nem az üzletben. Nekem hál istennek nem igazán számít 15k. Ha szerinted azért mert az elvemhez - miszerint azzal nem üzletelek, aki nem tartja be pontossan amit megbeszéltünk egy ügylet kapcsán, amit megbeszéltünk - tartom magam a szavaiddal élve ''nem normális'' vagyok, akkor biztosan neked van igazad. De ha én azt mondom, gogy 11.00 órakor ott vagyok valahol, akkor nem 13.15-órakor megyek oda. A másik, mely szeint hívtál engem telefonon, abban is sántít, hogy ha engem nem tudtál elérni, akkor miért nem hívtad az emberemet, az ő számát is tudtad. Én hívtam őt is és téged is. Na akkor itt ki a korekt és ki nem ?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest