- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
flogidcpp
tag
Elkelt.
Téma zárható.
Köszi -
pappnet
csendes tag
valoszinu hogy kellene, majd a probat kellene lezsirozni valahogyan
-
foxyr
tag
válasz
flogidcpp #18 üzenetére
OFF: Sajnos tenyleg elofordul eleg gyakran a Momo kormanyok pedaljanak meghibasodasa...en online bajnoksagban versenyzem, és szinte mindenkinek volt mar vele problema. DE ez igaz a tobbi Logitech termekre is. Nekem a Driving Force Pro (a regi MOMO-hoz hasonlo szinvonalu) van, es azzal is van par sracnak problemaja.
Azonban tenyleg ez az egyik legjobb kormany a piacon, 15k-ert meg tuti vetel. -
Daffy
őstag
Félreértés ne essék Én senkit nem akarok ledumálni a kormányról csak anno sok embernek volt gondja ezzel a kormánnyal ,míg Én vígan strapálom közel 8 hónapja és meg se nyikkan.A régi nagy MOMO az viszont pöpec nagyon.Csak ahhoz meg nem lehet hozzájutni már sajna...
A tesztet nem olvastam de kiváncsi lennék rá. -
Xtre
tag
Valóbban találtam egy másik Genius Speedwheel kormányt is leírással, és valóbban szuper dolgok jellemzik
Viszont ha a GameStar tesztjeit olvastad nem is olyan rég, akkor ott is a MOMO nyert legalább 15 kormánnyal szemben. Egyedül az ára volt a minusz
15K-ért ez a kormány én szerintem ajándék, UP-ot neki! -
Daffy
őstag
Hogy a legjobb kormány jelenleg az enyhe túlzás...
Genius Speedwheel FFB...Próbáld ki... -
pappnet
csendes tag
megvan meg?
-
ByB
addikt
Abszolút nem drága, sőt: de itt a nyár, az emberek inkább utazásra, meg partyzásra (esetleg gyereknevelésre) költik a pénzük, ahogy újra beköszönt az esős idő, megveszik hamar! Augusztus végén engem is érdekelne majd, de addig 20x megveszik!!!
free up -
flogidcpp
tag
hát, akkor mégis mi a reális ár???
-
flogidcpp
tag
up
-
flogidcpp
tag
ennyire drágának találjátok?????
-
flogidcpp
tag
hoppp
-
flogidcpp
tag
Logitech MOMO Racing ForceFeedback kormány eladó. (már nem garis, de kipróbálható nálam, pesten), hibátlan állapotban, keveset használt. Jelenleg a legjobb kormány, amit árusítanak.
Induló ár: 15000 Ft.
Licit ideje 1 hét
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest