Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Még azóta is ezzel gyűröm, igy már van pár hónap tapasztalat:
- Az egér ami jár hozzá, gyakorlatilag használhatatlan. Nem is használom. Nagyon nagy, de főleg nehéz, az akku miatt. Fura. A súlya miatt nehezen indul, de ha megindul, akkor nem lehet olyan pontosan megállítani. Nincs olyan alátét, ami igazán jó lenne hozzá. De a nagysúlyú egerekkel mindig megvan ez a gond.
- A billentyűzet kiosztását megszoktam. De továbbra is néha nem indulnak be a kiegészítő funkciók, illetve a minap is ''elmúltak'' a billentyűkre kötött programindítások. Valsz a driver-el vannak gondok. Már megint van egy új driver. Fel is raktam. Még csak 2 napja tesztelem.
- A billentyűzetben számomra van ami fura. A design-ból kifolyólag alacsonyak a billentyűk, és kicsit talán közelebb is vannak egymáshoz. Igazából nem tudok vele olyan gyorsan gépelni, mint egy szokványossal. Igaz az is lehet, hogy még mindig csak a szememet zavarja a fekete billentyűzet.
Szal egér nem jó, billentyűzet totál megszokható, jó kiegészítő billentyűk, driver még csiszolódik, a problémákér pedig (legalábbis engem) kárpótol az egyedülállóan igényes,frankó megjelenés...
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest