Új hozzászólás Aktív témák
-
Teknoska
csendes tag
Sziasztok. A GRID és Dirt 2 problémájára ez megoldás lehet , igaz így xbox360 kontrollerként ismerik fel a játékok a gamepadot de így legalább jól irányítható és a menüben is tudod használni a gamepadot.
Annyit hozzátennék hogy nekem a Dirt 2-ben a gyorsítás gombját kellett átállítanom, a GRID-ben meg a kanyarodás gombokat kellett beállítani mert másképp nem müködtek rendesen.
-
sony198
csendes tag
syasztok ma vettem egy logitech Rumpad 2 vezetéknélkűlit játék alatt egyátalán nem rezeg..Mi lehet abaj tőbb játékal is kitrobáltam de semmi meg nyomom a gombot ugy rezeg ..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Elsőként itt kérdezném meg. Tudja valaki rfactorban hogyan lehetne normálisan belőni a kormányzást? hiába állítom (lassítom) be a digitális kormányzást az analóg karokra hirtelen kormány elfordításnál akár teljesen jobbra avagy teljesen balra kitér , pl LFS nél ezt gyönyörűen be tudtam lőni tehát ha elfordítom lassan fordul el.
Valakinek ötlete esetleg?
-
Backrau
aktív tag
válasz
sestertius #79 üzenetére
Hát sajna sok hasznát nem veszem az érzékelőnek. Utánajártam és kiderült, hogy csak a saját érzékelőjével tudom használni a joy-t. Másikkal nem hiába szereznék. Most így van egy díszem.
-
sestertius
őstag
válasz
sestertius #79 üzenetére
Upsz, vissza olvasva a 6-8 gomb benyomás/egy elem kivesz-visszarak megoldás eredményre vezetett!
-
sestertius
őstag
Az F710-el kapcsolatos vélemény engem is érdekelne...
Vezeték nélküli Rumblepad 2-t használok, de pár napja "megment"... Olyan, mintha a két kar állandóan húzva lenne ferdén egymással ellentétes irányban. Ha belépek egy játékba, már a menünél körbe forog az egész kép és csak akkor áll le, ha kibillentem mindkét kart szélső helyzetbe - ekkor érzi azt, hogy nullán áll. A többi gomb működik rendben. Találkozott már valaki ilyen problémával? Most megdöglött az egész? Mert azt nem hinném, hogy egyszerre beragadt mindkét kar - tekintettel arra, hogy nem is használtam, csak a nyomó gombokat...
Ha annyi az egésznek, akkor Backrau, lesz egy ilyen érzékelőm, ha érdekel...
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Van egy ilyen joystickom. A problémám az, hogy elveszett az érzékelő adaptere. Ha én veszek még egyet akkor a 2 joy-t tudom egy érzékelővel használni egyszerre? Remélem tudtok segíteni ebben. Üdv
-
Marci0331
csendes tag
Sziasztok
Van nekem egy Logitech cordless rumblepad2 de már kiszolgálta az idejét 3-4 éves és már beragadnak a gombjai.
Az lenne a kérdésem szerintetek ez a Logitech Wireless Gamepad F710 is negálná a helyét? Aki már használ(t) ilyet az milyen véleménnyel van róla? -
zeus021
csendes tag
Üdv, nekem is hasonló problémákkal kellett megbirkózni, de hála az égnek meg találtam a megoldást. Annyit kell tenned, hogy telepítsed a gamepad szoftverét, az utasításoknak megfelelően, mikor ez megtörtént annyi hiba lesz, hogy nem lesz kapcsolat a gamepad és a vevőegysége között. Ilyenkor az a teendőd, hogy vedd ki az egyik elemet/aksit a gamepadból, amikor kivetted nyomd meg egyszerre az 5 és a 7 gombokat, jó hosszan és amíg nyomod a gombokat helyezd vissza az elemet/aksit. Elméletileg ez megoldja a problémát.
Remélem tudtam segíteni -
Nomak87
csendes tag
Üdv, nekem egy olyan gondom lenne, hogy 4 napja vettem egy ilyen padot. Szépen is ment egy darabig, viszont tegnap nfs alatt úgy gondolta nem akar reagálni semmire. Cseréltem benne elemet, 8at is kipróbáltam bele, tölthetőt, nem tölthetőt.. rányomtam a vevő egység gombjára is de azon kívül, hogy fél másodpercenként villog semmi reakció. Átraktam a laptopra, felinstalláltam de itt sincs semmi reakció, a padon bármilyen gombot nyomogatok szintén nem reagál. Annyi van még, hogy mikor kihúzom a vevőegységet és megint bedugom, aztán rányomok valamelyik gombra a padon egyet villan a mode gomb felett és kész. Már leszedtem eszközkezelőből asztali gépen a cuccot, a programot, újra pakoltam utána, wint updateltem, karbantartottam.. de cseszik működni. Az ötletekből kifogytam, ezért, ha valakinek van hasonló tapasztalata vagy ötlete arra vevő lennék.
-
Maksifül
senior tag
Resident Evil 5-nél van olyan probléma, hogy a bal joysick nem megfelelő irányba fordítja a karakter tekintetét. A config file-ban át kell írni a hozzá tartozó sorokat:
Go to your "my documents" and look for the "CAPCOM>RESIDENT EVIL 5" folder and you should see a "Config" file. open that file and look for
RSTICK_VERT=Z
RSTICK_HORZ=RZchange it to this:
RSTICK_VERT=RZ
RSTICK_HORZ=ZEnnyi a megoldás, utána már tökéletesen ment nálam.
-
petymeg
addikt
sziasztok
nekem ilyen gamepadom van. elégedett vagyok de néhány játéknál nem bírom belőni hogy működjön.pl ilyen a resident evil 5 amiben sajnos nem tudom beállítani, annyi a lehetőség hogy teljesen elveszek...
tud vki segíteni?
ja meg még egy dolog, elvileg ez remeg ha mondjuk nekimegyek autóval a falnak stb. ha megnyomom az egyik gombot remeg is de játékban még egyszer se remegett, mikor kellett volna
-
flanki
aktív tag
Üdv!
Lehet megoldás lehet problémátokra amit leírok...
bár én mostanság a Haw-x-el próbálgattam...
A lényeg hogy a Logitech Profiler-rel kell ugye profilt csinálni az adott játéknak,
Úgy kell belönöd az iránytást még a játékban hogy az egér y tengelyére a fordulást tehát bal, jobb...és az egér érzékenységét...a játék menüjében le kell húzni...
Ezuzán a profiler-ben be kell lőni hogy a bal-jobb...(ami ugye y tengelyen van...már) a pad - D padján vagy Analóg részén legyen...
ezután már csak finombeállításokat kell alkalmaznod...
nem tuti h minden játéknál müködni fog de nekem pl a Haw-x-nél megy...no peace!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Van egy ilyen Joy-om elég régóta nagyon szeretem (Wireless) változat.Sok játékhoz szuper jól tudom alkalmazni analog karokkal jól lehet játszani.Például LFS ben teljesen jól be lehet csillapítani a kormány mozgását de rFactorban egyszerüen bárhol állítok akár a játékban akár a profilerben nem sikerül.Van esetleg valami megoldás erre?
A jelenség az hogy picit akarok csak mozdítani a kormányon és egyből csutkán jobbra vagy ellenkező esetben balra kitolja a kormányt ami igy lehetetlenné teszi a vezetést.Más játékban ez szuper jól belőhető lehet hogy az rFactor nem támogatja a GamePad-ot?
-
Sifre
senior tag
Hi!
Azt jól sejtem, hogy ha villog a led a gamepaden és nem rezeg, de egyébként működik, akkor elemet kéne cserélni?
(még a gyári duracell van benne 2 éve, jól bírta, igaz nem sokat használtam)
-
_Blank_
senior tag
lehet valahol kapni 10k alatt a Cordless-t? mert én nemigen találtam. valaki írta hogy az iPonban 6k-ért vett nemrég ilyet, most meg 10 fölött van.
-
raskolnikoff
őstag
Halihó, Akinek dirt 2-nél gondjai voltak: kijött az első patch aminek a leírásában találtam ezt:
• Added support for Logitech Cordless RumblePad 2 USB controller
Manuális patch verzió érkezik, jelenleg azt hiszem csak liveon meg streamen keresztül lehet frissiteni...a lényeg hogy szedjétek le majd a patchet
-
törölt tag
van egy Logitech Rumblepad 2 !
Az a bajom, hogy felraktam a driverét stb., de egyik játéknál se tudom használni
Pl. Cod MW2, Kane & Lynch : Dead Man!
KIVÉVE Rally Trophy...
ott is a joystick részével!
nem tudom most hogy a játékokkal van a baj vagy a rumblepaddal!
hogy lehet " aktiválni" a játékokhoz?
TANKAGOGY BAZÁRJA!
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, problémám a következő. Több olyan játékkal játszom, ahol be lehet állítani a rezgőhatást, pl F1 stb. Beruháztam egy Logitech Cordless Rumblepad2 -be és sajna semmilyen körülmények között sem akar rezegni. Minden működik rajta a gombokat be tudom kalibrálni, ha megnyomom a rezgés bekapcsolását rezeg, röviden és hosszan is.
Gondolom a hosszantartó a bekapcs. Ha játszom, akkor sajna nyoma sincs ezen funkciónak.
Kérdésem, hogy nem kell-e valamit engedélyezni a windowsban hozzá? Ott is leteszteltem a játékvezérlőknél és minden jó elvileg. Más NFS és egyéb rezgős játékoknál sem megy. Annak esetleg lehet-e köze a dologhoz, hogy egy játékprogram nem eredetiben fut, de teljes verzióban? Köszönöm annak, aki megszán segítségével!! -
Joe347
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám a Dirt2 és Logitech Rumblepad 2 párosítással, hogy eleve kontrollerek közül nem tudom kiválasztani, ami még annyira nem is súlyos gond, mert a gombokat simán átprogramoztam a kontroller gombjaira (gáz, fék, jobb-, bal irány, stb...),.. a nagyobb gond inkább az, hogy az analog kar finomságán nem tudok állítani. A játék remekül megy, meg minden, de ha egy légysz@rnyival nagyobb erővel mozgatom a kart, az autóm már fel is kenődött a hozzá legközelebb eső objektumra. Van erre valami megoldás? A wheels beállításai nem működnek rá, a preset menüben pedig csak keyboard van...
Előre is köszi a segítséget!
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ehhez a gamepad-hoz honnan tudnék
játék profilokat letölteni. A Logitech honlapján van kiírva egy csomó,
de gondolom valahonnan le lehet tölteni még hozzá? Vagy nem? -
P2000WRC
tag
Üdv!
Régen csak olcsó gamepad-okat használtam, amik nem nagyon támogatták az általam kedvelt játékokat. Ezért nemrég úgy döntöttem beruházok egy komolyabbra, ami a rumblepad 2 lett, cordless változatban.
Jóval jobb, mint a korábbiak, nem is kérdés, de sajnos egy probléma ugyanúgy fent áll, mint az olcsóbb verzióknál is: autós játékoknál az iránygombok használhatatlanok. A legkisebb érintésre is azonnal "koppanásig" elfordulnak az autó kerekei. Próbáltam a logitech profiler-rel megoldani a problémát, ami a Test Drive esetében és a Colin 2-nél sikerült is, de az F1 Challenge, RBR, Dirt, stb. továbbra is játszhatatlan így. A két analóg vezérlő nem olyan érzékeny, de azt meg képtelen vagyok megszokni.
Mi lehet az oka? Mit és hol kell átállítani?
Köszönöm előre is a segítséget! -
SeFy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a problémám mint Polar-nak : "Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához)."
Légyszi segítsetek!!
Előre is köszi! -
hzs
csendes tag
Sziasztok,
köszönöm Pecc az infókat, kicsit akadozva, de sikerült a dirt 2 alá is beállítani a padot, most már tényleg tudom a padról irányítani az egész gamet/menüt! Eddig tetszik nagyon a cucc!
hzs
-
hzs
csendes tag
Hi Pecc,
köszönöm szépen az infót. Akkor még beszerzek egyet az ünnepek előtt! És akkor csak legelőször kell entert nyomnod ugye, gondolom az elején valahol mikor elindul a játék.
üdv
hzs -
hzs
csendes tag
Sziasztok,
jól értettem, hogy a rumblepad II. programozható gombjaira bármilyen billentyűt rá lehet programozni? Azért kérdezem, mert a játékok menüjét is erről szeretném irányítani, tehát a kurzorbillentyűket és az enter-t kéne ráprogramoznom, hogy tényleg ne kelljen a gép közelébe mennem és játszhassak a dirt2-vel a kanapéról!
A segítséget előre is köszönöm!!!!
R -
SEMTEX
senior tag
Semmi különbség a 15.000 és a 6000 Ft.- os Cordless Rumblepad között. Az Ipontól rendeltem 6K-ért, hibátlan, ugyanaz ami a Media, Auchan és társaiban 15-16K.
-
Osiris
őstag
..na kb 2 percig tartott megtalálni a megoldást googléval
:
1. Ki kell venni az egyik elemet
2. Meg kell nyomni és nyomva tartani a 6-os és a 8-as gombokat (egyszerre) és közben visszatenni az elemet. (Eközben a joystick-eknek nem szabad megmozdulniuk)Ezek után a joyok középpontjai nálam újra a helyükre kerültek.
-
Osiris
őstag
Hogyan lehet kalibrálni ennek a cuccnak a joystickjeit? A baloldali középpontja lecsúszott, pedig gyakorlatilag nem is használtam, csak mikor megvettem kipróbáltam és ennyi.
-
Mike
veterán
Tudja valaki mi a különbség a kétféle Crodless között, ami árulnak itthon
van ugye a 12k-s, meg találtam ugyanott 6k-st is
elég nagy különbség lehet a kettő között, vagy az egyik régi a másik meg újabb szállítmány? -
HUNNIA1920
őstag
Én is vettem nemrég egy Wireless változatot, de nálam nem rezeg. Több olyan játékot is próbáltam, amiben be lehet állítani a rezgést, mégsem rezeg.
Esetleg a hozzá adott telepítő CD - n van valami driver, amivel működne? -
inkubator
aktív tag
Bizton állítom hogy elem. A gyári van benne, de hogy meddig jó azt nem tudom.
-
Csabee.
nagyúr
Nekem is ilyen gamepadom van! És tökéletesen megvagyok vele elégedve!
A vezetéknélküli tudtommal elemmel megy, viszont nem rezeg úgy mint a vezetékes... én a vezetékest választanám! annak szerintem jobb a rezgés erőssége is, illetve a válasz ideje is pár ms-al gyorsabb! mint a vezetéknélkülié, jah és olcsóbb is
3éve megvan lassacskán, és még mindig tökéletes állapotú, igaz FIFA-ra használom! de más játékoknál is jól megy ha arról van szó.. de igazából nem játszom semmivel , néha fifa
-
F e Z o
veterán
A vezeték nélküli változatban elem, vagy akksi van? Ha elem,akkor meddigbirja benne átlagos használatnál?
-
inkubator
aktív tag
Én csak Mirrors Edge-el próbáltam de ott nem lehet beállítani a gombokat
-
flanki
aktív tag
válasz
inkubator #29 üzenetére
Hi én tegnap elött vettem egy vezetékes Logitech Rumblepad 2-őt...tök jó lenne...de eddig 3 játékból 3 nem támogatta...és még kipróbálni sem tudtam...
Terminator Salvation-t szeretném vele főleg játszani....de valamiért nem láttja....a játék...
esetleg valakinek valami 5let? Nemtom visszavigyem-e vagy mitcsináljak vele... -
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Csak jelezni szeretném hogy ma vettem Logitech Rumble II Wireles gamepadot 5000ft ért volt a Sparban leértékelve 9000ft-ról. A hülyének is megéri nem hogy nekem. Nincs semmi baja csak "kifutó termék". Nézzetek szét ti is a Sparokban hátha rátaláltok mert a "Hülye azért nem vagyok" és a "bolygós" üzletekben 14.000ft! Ja és kipróbáltam tényleg király a pad Mirrors Edget játszottam eddig vele! CSákány!
-
Pecc
őstag
HA esetleg valakit érdekelne, pár kép a cordless rumblepad 2 belsejéről.
[link] -
mustad
tag
sziasztok lenne 1 kérdésem
kaptam karira 1 olyan gamepadot a vezetéknélküli rumblepad2.
nah az a bajom, hogy alig rezeg. pl nfs carbonban egyáltalán nem. meg a motogp07 ben sem. pedig az a játék elvileg tudja. nektek nem volt ilyen problémátok? mivel tudnám megoldani? a pro streetben rezeg kicsit ha lemegyek az utról de ha nekimegyek 1 kocsinak akkor nem. valami ötlet?
köszi elöre is -
polar
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem meg a Cordless gamepadot, nekem nagyon bejött, már-már a munka rovására megy
Egy olyan problémám(?) lenne viszont vele, hogy ha nem használom, akkor kb 5 perc múlva elveszíti a jelet(villog a zöld led a vevőegységen). Csak akkor alszik ki, ha megnyomok egy gombot a gamepadon(a karok mozgatására nem tér magához). Ez valami energiatakarékossági dolog, vagy csak az enyém szar? Játék közben soha nem hagyja el a jelet.
Köszi!
-
oliba
őstag
Szerencsét próbálok hátha segít valaki.
Az a gondom, hogy a két analóg vezérlője, azok a joystickok elállítódtak. A bal oldai szinte a bal alsó a jobb oldali szinte a jobb felső sarokban van és így nem lehet vele játszani, mert ha ellentétes irányba mozdítom, akkor lesz kb középen. Be lehet valahogyan állítani? Nem szeretném eldobni, mert jó volt ez a gamepad és nem is használtam sokat.
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
Hy!
Lenne egy kis gondom!
Nekem a madzagos Logitech rumblepad2 gamepad van és nem rezeg a játék alatt!
A rezgés aktiválóval és kikapcsolóval rezeg.
Van rá megoldás?
Léci segítsetek!!! -
Lacza
senior tag
Ez tényleg cool
-
Austi
tag
nah ma megjött az említett gamepad
nagyon elégedett vagyok vele
a vezeték nélküliség hátránya nem jelentkezik tehát nem késik egyáltalán az irányítás,és mindíg érzékeli a vevő!
csak lenne egy kérdésem:
nem e tudja valaki hogy a rajta lévő Mode gomb mire jo?
ha megnyomom akkor pirosan világíg de semmi se történik -
Gleatcher
aktív tag
-
Epiphone
csendes tag
Nincs mit.
Itt tudod elérni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Lengyi
aktív tag
Húúúúúúú ez öcsém nagy álma. Naon állat a force feedback, nekem olyan kormányom van. Lenyűgöző
-
Austi
tag
UP!
-
Austi
tag
Hy.
Ilyen Gamepadot szeretnék venni és info kellene rola hogy tökéletesen jo e játékra vagy a vezeték nélküli verziolya nem a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest