- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Az enyémnek nincs töltője. Két darab ceruza elemmel működik.
3) Elég sokat használom az egeret. A mellékelt gyári Energizer elemek kb. 1 hónap alatt adták meg magukat az egérben. De úgy, hogy napi 8-9 órát ment a gép és szinte végig egerésztem. Szólt a szoftver, hogy az elemek kritikus állapotba kerültek. Fogtam és kicseréltem azzokkal, amik a billentyűzetben voltak. Azóta simán megy mind a kettő. (Egyébként Karácsonyra kaptam.)
4) Roppant jó kérdés. Legjobb tudomásom szerint egy ismerősünk szerezte. Nem tudom, hogy honnan és mennyiért. -
engusz
veterán
Ilyen egerem van, csak szettben. Az a furi, hogy a Logitech-nek nem szerepel az oldalán ez a fajta. Nu mind1. Jó kis egér, de kicsit más alakja (fogása) van mint a többinek. Legalábbis én úgy vettem észre. Ha sokat egerészel és leülsz egy másik egérhez, akkor kicsit furi lesz. Talán ennyi hátránya van.
-
b.bone
senior tag
Ma vetem egy Logitech bill-t. úgy megtetszett hogy vennem kell egy egeret is:D
rádiós+optikai kell nekem, de mx700 nem tetszik. elsősorban nem szeretem a túlcsicsázott dolgokat ,másodsorban drága is.
De igazándiból tényleg nemtetszik.
viszont találtam ezt:
[L]http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=6551&countryid=31&languageid=9[/L]
régen volt ilyenem kanóc+golyósban. nagyon szerettem. Erről van valakinek tapasztalata? de véleményekre is kiváncsi volnék.
illetve ha tudja valaki hol lehet kapni. még csak nagykert találtam.
ja és 10k-ért ami azért barátinak tűnik
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest