- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bigrob #131526 üzenetére
Egyszer-egyszer alin meg kellett küzdenem a pénzért, és rövidebb a határidő is. A PP kicsit közelebb áll abból a szempontból, hogy sokszor az eladó kárára is a vevőt védik, nameg simán fel tudom őket hívni adott esetben. Ettől függetlenül pár éve olcsóbb az ali, szóval onnan rendelek, csak a support nem olyan idiotensicher
(nem követem a refundokat minden nap)
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
szentkuti11
addikt
válasz
bigrob #74928 üzenetére
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy mit vársz az autótól. A GK Coupé nekem hatalmas csalódás volt ezzel a motorral, tetszetős a formája, de vezetés közben rengeteg dolog zavart benne, például béna fordulókör, kezdetleges villanyszervó és egyéb elektromos dolgok, plusz összességében egy sárnehéz, nem igazán élvezetes kocsi. Ha a menő forma és esetleg az ezzel kiegészülő kabrió-élmény mellé némi extra vezetési izgalmat is vársz, akkor szerintem ne az Astrát nézd, ha viszont téged ezek az apróságok nem zavarnak, autóként elégedett leszel a H Astra Cabrióval. Csak találj belőle egy jó példányt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigrob #74928 üzenetére
Én is nézegettem ezeket következő mászkálós kocsiknak, amikre számíthatsz:
- Zörögni,nyikorogni fog a tető, de megfelelő kenceficékkel orvosolható elvileg.
- Tetőmozgató elektronika kábelek idő után szétmennek, újra kell csináltatni az egészet normálisan kötegelve.
- Sebességváltó gondok (gyárilag kevés az olaj benne és meghajtva kimúlnak a csapágyak). Ennek javítását is kérdeztem, motortípus függő, és 150-300e ha megfő (persze ez nem márkaszervizes ár, ott jóval több lenne). -
Qru
MODERÁTOR
válasz
bigrob #60391 üzenetére
Pótszemlét csak akkor tartanak ha már fel van véve a káreset. Tehát van aktája, aktaszámal.
Hívd fel a biztit bemondod, a frsz-od meg hogy mi szitu aztán 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot a kárszakértő és elvégzi a pótszemlét a veled egyeztett helyen és időben.
mod:
BBD: Így van a kárbejelentés hivatalos formája a kék-sárga kitöltése és leadása. Ezt askkor is le kell adni ha a másik nem ismeri el a vétkességét. Bejelenteni persze egyéb platformokon is lehet de azoknak is az a vége, hogy egy kék-sárgát kitölt(enek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Bluering Libra irodai forgószék
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest