- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
cOxeR #342752 üzenetére
A nők és az autók🫣 anyóst megállította a rendőr, lejárt a műszaki, és a kötelező sem volt befizetve. Megkért, hogy intézzem. Rákérdeztem, hogy majdnem 2 éve vettük az autót (segítettem neki) azóta volt-e vele szervizben? Mondja nem, minek nem volt semmi baja. (Olaj csere miegymás minek az, az autó megyen
)
Párom szintén zenész, biztosítást elfelejtette, aztán a műszakit...
Nekem van két autóm, de napra megmondom fejből, hogy mikor van a biztosítás fordulója és melyiket mikor és hány km-nél vittem szervizre
Meg azt is mi volt cserélve (mondjuk az könnyű, mert mindkét autón szinte minden folyadék, szűrő és vezérlés+pumpa)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged