- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
molnarpeter #163716 üzenetére
Nem a gép lázadt, én voltam pöcs + türelmetlen idegbeteg. Nem olvastam el a használati útmutatót, azt gondoltam, le lehet fékezni. Végül is; egyszer le lehet.
Szétment a pöcök műanyag kupakja is. Vagy szerzek bele egy gyári pöcköt műanyag kupakkal együtt, vagy marad akkor így. Nem tervezek rendszeresen tárcsát cserélni.Akkor voltam hülye, mikor megvettem 2 éve. Minek??! Pont nekem??!
Mert akkor még aktív voltam az autóápolási topikban. Továbbá valami 50%-os leárazásba futottam bele.
Aztán rájöttem, ott mindenki minden egyszerhasználatos fassságot megvesz. Én egész visszafogott voltam, de ezt így is megvettem.Pár hasznos okosság azért ragadt rám ott.
(#163715) [vilike] : 4 kiput szeretnék egyszerre takarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Roborock S7 robotporszívó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged