- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #243310 üzenetére
Nem állnak be az udvarra… ne kérdezd minek akkor a térkő… olyanok is vannak akik a legforgalmasabb úton ahol jár haza a lakosság nagy része, simán kint áll napközben, pont nem fér el kettő auto így… pusztán lustaságból, ne kelljen kaput nyitni. Valaki meg elviszi egyszer a tükrét ő lesz mérges.
-
dirtymylo
csendes tag
válasz
radi8tor #243318 üzenetére
Igen, 6 henger!
Full mechanikusra alakítva. Minden kézzel vagy csak egy kulccsal állítható.
[Itt mindent megtalálni róla.] -
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
radi8tor #243051 üzenetére
Kettővel találkoztunk amúgy, a másikat nem fotóztam le. Az egy pici bocs volt, nagyon cuki. Ott csak attól fostunk hogy vajon hol a muterja
#243052 troll81
Az egész fogaras tele van medvével, kint van a tábla is ha jól emlékszem. Fél óránként mehetnének medve riasztás miatt ennyi erővel (ha fel tudna hívni bárkit is az ember, térerő szinte sehol nincs).#243056 focvis
Az alpina élvezetesebb volt amúgy, jobb az aszfalt, jobb ívűek a kanyarok. -
válasz
radi8tor #242936 üzenetére
Kb. 5 perccel utána mentem arra, akkor ért oda a mentő. Rendőr tűzoltó már volt bőven. Lámpa sárgán villogott de egy zsaru se volt annyira bátor hogy irányítsa a kialakult káoszt...b
Nem tudombarátunk(pardon látom hölgy volt) hogy nem vette észre a hév-et de elméletben vállon veregettem.
-
dokee78
félisten
válasz
radi8tor #242333 üzenetére
Nos ez sikerült,le is könyvelték.
Ez az előző autóm 2. részlete volt.Viszont augusztusban vásároltam egy 2002-es Opel Astra G-t,annak még nem küldte el a NAV a határozatát,hogy mennyit kell erre az évre fizetnem.
Mert youtubeon láttam egy videót,hogy mivel első magyarországi forgalomba helyezés,így kell gépjármű adót fizetnem erre az autóra is.
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #242748 üzenetére
A másik lenne az e-torx, de azok sima hatlapfejű csavarokhoz valók, csak csillagban kivágva hogy sok helyen passzoljon.
Például ez, racsnit meg veszel hozzá külön. (Vagy már van másik.)
-
dnelb
veterán
válasz
radi8tor #242724 üzenetére
apja által erinthetetlen volt eddig kb, neki az apja driftelt szét vmi focipalyat egy terepjaroval, meg mentek a körúton villamos sínen stb. Ez a merci is már 2x lett visszahozva a tkbol, legutoljára első futóműt törte ki kompletten a gyerek.. nem lesz ebből semmi bünti
-
válasz
radi8tor #242566 üzenetére
Mégegyszer. Beszallok. Inditok. Kezifek "be van huzva" nyilvan, auto hold meg inditas utan még nincs bekapcsolva. Ebben az állapotban all az auto egy helyben. Auto hold on. Ilyenkor semmi valtozas. Majd fekre lepek es athuzom D-be, ekkora kezifek kiold es auto hold aktivizalja magat. Tehat meg mindig all egy helyben csak mar nem a kezi hanem az auto hold fogja. Majd gazra poccintve kiold az is.
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #242423 üzenetére
Nironál nincs is indító motor, hanem csak elektromossal tudsz elindulni, aztán Ő eldönti magának, hogy mikor röffenti be a benzin motort, és a kis akksi meg csak vész indításra van, viszont nem érzed, hogy mikor mivel hajt
A tipo az önindítóval indította a start stoppos motort -
6030D
addikt
válasz
radi8tor #242330 üzenetére
Én is láttam a Lacikás videót, azért ott más az utak kialakítása is. Amiről beszélnek, hogy több órát mész egyenesen, az Európában nem is lehet, megvan, milyen gyakran kell kanyar az útba.
Én úgy tudom, hogy azért a legtöbb új kamion ilyen 90 környékén limitálva van szoftveresen, ezért fura ekkora eltérés. Pár éve volt a drogos srác, aki 140-et ment valami lejtős részen, mert üresben gurítgatta a szerelvényt. De ezt felfelé nehéz megjátszani.Qru: a kanyarban nagyon ritkán mérnek, mondjuk nem is baj, mert ha belefékez a trafi miatt, akkor abból lehet gond. Az elmúlt hónapokban a buszmegállóban mérték a Katalinpuszta felől jövőket (ott ugye vonatozol előtte, és végre van két sáv, ahol el lehet rúgni), ráadásul a 70 miatt későn jelez a Waze, ha a rendőrautóra rakják a jelzést, ezért én visszafelé már a lejtő aljába kiraktam.
-
Integrale
veterán
-
6030D
addikt
válasz
radi8tor #242325 üzenetére
Meg van chippelve!
Mostanában többször volt olyan, hogy a váci "elkerülő" végénél ahogy elkezd emelkedni a szerpentin, a lengyel/török kamionos ugyanúgy tolta felfelé óra szerint 100-105-tel... nem tudom mit buherálnak meg, meg biztos nem 24 tonnával van rakva, de érdekes látvány, amikor a sík után nem veszi el és csak megy felfelé (70-es szakasz, azért a kanyaroknál befullad 80-90-re...
). Itt
-
válasz
radi8tor #242262 üzenetére
Ja igen, hát az eszik, ha etetik.
Kia motorjai amúgy se a legjobb fogyasztók a mezőnyben.
Én most pár napja egy 1.5 Vtec turboban csövezek, de eskü nem értem ezt az autót. A kellemes bőr illat frankó, a kormány, futómű kellemes, mellé az a kopogós, kemény műanyagok és az össze vissza dobált gombok és menük kiborítóak.
-
Gergőke88
addikt
válasz
radi8tor #242214 üzenetére
Most 2 különböző dologról beszélsz.
1. dizel
Hahu alapján van készletes autó gazdagon
2. Sync4
Ford értékesítő majusban azt mondta, hogy igen emiatt akadozik a faceliftes focus. Megoldás: külső frissül és belül maradt a régi rendszer. De ahogy elnézem kaptak mar teljesen faceliftes modelleket is.
Más kérdés, hogy ennyiért kinek fog kelleni, de legalább van…
( Nekünk a lízing az 1.5 dizel focusra, nettó 100-115 között volt/hó. Idén mikor szóbakerültek az ALD azt mondta meg se nézzük mert elszállt nagyon az ára. Míg a Kia egész jó árakat adott az 1.0 turbó gold Ceedre. Így végül azok jönnek a kollégáknak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest