- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz
radi8tor #249528 üzenetére
köszi.
annyira éreztem h baj lesz, mert út már nem tapad, de még csomóan aszt hiszik, h nyár van. fasztuggya. ha szivem szerint tettehem volna, beverek neki, mert nem elbámészkodott, hanem abszolút nem útviszonyoknak megelelő sebességgel ment. szlalom,túlzott sebesség..nem az volt, h satuztam, hanem szépen nyugisan lelassítottam. néztem is tükörben előtte, hogy piros jön, és nem jön mögöttem senki, hát megállok... majd kivágott a másik sávból, és telibe vert.
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #249367 üzenetére
Na akkor leírom másképp.
Az akksi mérete adott, nyáron mondjuk 200km egy feltöltéssel, télen 100km egy feltöltéssel, a fogyasztásra tegyük fel mindkét esetben 17 kW-t ír,de a valóságban 2x annyi lesz mert az akksi feltöltéséhez ugyanannyi energia kell. Vagy rosszul gondolkozom
Vagy bele számolja azt is, hogy fűtesz, meg az akksit fűtisosem volt elektromos autóm azért kérdezem
-
válasz
radi8tor #249367 üzenetére
Szerintem a fogyasztás sem pontos, de meglesz a fogyasztásmérőm (talán még ma megjön), első körben ezt fogom trackelni. Mondjuk még ki kell találnom hova teszem, lehet kell csinálni egy új dedikált/rövid vonalat a szekrényből.
Ezért jó garázsból indulni, meg hosszabb út előtt garázsban előfűteni az utasteret is, természetesen töltőn lógva közben. -
válasz
radi8tor #249254 üzenetére
Köszi.
A tetősínre nem lehet felfogatni valahogy?Modjuk ahogy nézem én max a VW logóra tudnám a nózit felpattintani, akkor meg nincs tempomatom. Esetleg alá a hűtőrácsra.
Nem az én képem, nem az én kocsim, google keresés, de ugyan ilyen kocsim van ugyan ilyen színben és ugyan ilyen felnivel. A barnához sztem illene a téma. -
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #249222 üzenetére
Ne is mond piribe jobb első ablakemelő kapcsoló behalt 35eFt, a szürkébe kellene jobb utas elöl és jobb utas hátul (típus hiba) már 2 hete várom, elvileg a 2db meglesz 42eFt-ból és akkor a fenekemet a földhöz verdeshetem
Vezető oldalról szerencsére mind a 4db működik.
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #249219 üzenetére
egyszerű, ne használd és szép marad
szabonagyur: Na igen. Amúgy édesapám szerencsés ilyen ügyekben, műszaki analfabéta és ennek ellenére még egyszer sem maradt ott semmilyen autóval műszaki hiba miatt sehol.
A kötelező szervizekre szépen eljárt minden évben, aztán annyi.
Azt hozzá kell tenni, hogy 3 évente cserélte az új trabikat, majd az új suzuki swifteket, majd az 1999-es honda civic következett, ami 22 év 380ekm-t megvolt és ez idő alatt mindig az lett cserélve ait a szerelő mondott, hogy kell. (hozzá hordom én is az autóimat)
aztán 3 év kia carens és most 1,5 éve a kia niro
Ő megmaradt ázsiai vonalon -
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #249207 üzenetére
Amúgy mikor egy autóm volt, azért is favorizáltam, hogy új autó legyen, 2006-tól 2016-ig volt egy újonnan vett skoda fabia és utána 2011-ben vett kia pro ceed, egyetlen egyszer sem kellett szervizbe mennem az éves szervizeken kívül abban a 10,5 évben és 150e km-ben.
A két fiat tipo összesen 2,5 év és 36ekm alatt sem kellett csak a kötelező szervizekre menni.
Csak manapság már annyira kiforratlan és bonyolúlt autókat gyártanak, hogy ez már az új autókra sem feltétlenül igaz
Amúgy 2006 skoda még mennyire más világ volt, bent voltam a szervizben, a szerelő mellett álltam és néztem, hogyan cseréli az olajat, a szűrőket stb.Igaz most már sok helyen üveges a műhely oldala.
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #249207 üzenetére
Szerencsére jelenleg van három autó amit tudnék használni, amúgy 300 méterre van a szerelőm, szóval én haza szoktam sétálni, ha kész megyek érte gyalog.
Ráadásul az ovi útba esik, szóval még egybe is tudom kötni azzal, hogy megyek a gyerekért, meg 8-ra oda szoktam vinni az autót, aztán a gyerekkel meg vissza sétálok az oviba hazafele
Az ovi a kapunktól 70 méterre van, a vicces az, hogy a ház a kaputól szintén 70 méter, szóval a kapuban vagyok félúton az ovihoz -
-
-
válasz
radi8tor #249157 üzenetére
Amúgy nem értem, hogy az ársapka eltörlése miért jelentene megoldást az üzemanyaghiányra?
Attól még be kell jönnöm dolgozni.
Attól még be kell vásárolni.
Max nem megyek el külön vásárolni, hanem elintézem munkába menet/jövet (-10%)
Max nem nyomom annyira a gázt hogy kevesebbet egyen (-10%)
Jelentős megtakarítást én már nem tudnék csinálni, főleg, mióta egy helyen dolgozunk a gyerekkel, és hol az ő kocsijával jövünk, hol az enyémmel. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #249036 üzenetére
Nem reagáltam, mert nem akartam szétoffolni a topikot, pedig anno úgy tanultam a Telekomnál dolgozva, hogy 1 db IPTV fHD stream 8 mbps sábszélességet kér. Mikor Pestre költöztem, hoztam magammal az előfizetést, de nem tudtak adni, csak 10 mbps csomagot ADSL-lel a réz érpáron (telefonvonal). Már a 20 mbps-ot sem tudták telepíteni, mégis volt IPTV-m STB-szal és stabil volt. Aztán amint lejárt a hűségidő, lett UPC többszörös sebességgel és PCMCIA kártyával.
A gigabites net akkora maszlag, mint a gmail megjelenésekor a 15 GB-os tárhely. Egy átlag magánszemély ma sem használja ki, nemhogy 20 éve. Marketingfogás volt a google részéről, nem kellett valós teljesítményt mögé tenni. -
BigBlackDog
veterán
válasz
radi8tor #249019 üzenetére
Ha már így felmerült...
Az újabb fejegységekbe beépített e-simes kapcsolatok milyen sebességűek? Próbálta már valaki internetmegosztással használni?
Mindig elgondolkozok, hogy valami lassú, instabil kapcsolatot kap csak az autó (2-3 havonta néhány napig nem is tud felmenni a netre), de ahhoz képest pl. a szoftverfrissítések egész gyorsnak tűnnek (persze esélyes, hogy előre letölti ezeket, csak erről a folyamatról nincs visszajelzés).
-
válasz
radi8tor #248996 üzenetére
koszii, megnezem akkor en is ezt a hires mosot
Kisza: becsbol jottunk, s1 aztan a hatar fele, nem tudom mar hol volt ez. na mindegy, kicsit utana nezve az, hogy villant nem jelent egybol buntetest is, meglatjuk. majd kicsengetem a berlo cegnek legfeljebb, a lenyeg, hogy tul vagyok a koltozes nagy reszen
a netes resz meg igaz, ha egybol a technologia fejlettseg magasabb fokan csatlakozol be valahova
gruziaban is mindenhol szuper 4gs mobilnet volt evekkel ezelott, ok kimaradtak az edge, meg 3g korszakbol
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
radi8tor #248706 üzenetére
"A kötelező gépjármű felelősség-biztosítás egy szerződés, egy kétoldalú megállapodás. A szerződés két fél között jön létre, mely két fél a biztosító társaság, és a gépjármű üzembentartója. A szerződés keretein belül a felek arra vállalnak kötelezettséget, hogy az egyik fél folyamatos díjfizetésért cserébe a másik fél vállalja a kockázatot a szerződés másik szereplője által okozott károkért, melyeket a gépjárművével okoz a közúti közlekedés folyamán."
Anyámék pár éve elestek motorral külföldön, volt utasbiztosítás, meg motor biztosítás is.. és ő szerinte a maradandó károsodást a kgfb fizette, nem az utas.
Igazából a vastagon kiemelt szöveggel még igaz is lehetne, nem? Ő nagyon biztosra mondja.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #248665 üzenetére
A hagyományosabb autók is többet esznek hidegben, több ideig kell túldúsítani, hogy elérjék az üzemi hőmérsékletet, régi karburátorosoknál ez a szívató (choke), amit manuálisan kellett kihúzni, majd fokozatosan visszatolni menet közben, a befecskendezősöknél viszont az ECU maga intézi mindezt, és ilyenkor lambda szabályozás sincs még. Valamint tulajdonképp mindenhol nagyobb az ellenállás is, motor, csapágyak, stb., meg az olaj is nehezebben szivattyúzható.
És igen, a hideg, száraz levegő kedvezőbb az égésnek, érezheted úgy, hogy jobban megy, mint a 40°-os, párás időben.
-
JoinR
őstag
válasz
radi8tor #248656 üzenetére
A szomszédos országok boltjainak árazásával összehasonlítva az ittenieket inkább úgy tűnik, hogy az árstop hajtja az inflációt. Ami rekord áfabevételt jelent egyébként.
A benzin 480-on tartása külön nagyon káros, pont, hogy spórolni kéne vele, hogy ne kelljen annyi energiát importálni, hogy javuljon a folyó fizetési mérleg és ne ennyi legyen az euro.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #248604 üzenetére
A Goodyear Vector 4S Gen-3, amit anyumnak szerettem volna, pár hónap alatt 33-35k-ről 47-48k-re drágult, de a B terv Vredestein Quatracra is rádobtak 5-7000-et, ami nagyjából meg is felel annak a 20%-nak.
A Hankook H750-ért még csak 1-2000-rel kérnek többet, amióta azt is elkezdtem nézegetni.szerk.: Ja, 195/55R15, és /db.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #248528 üzenetére
Kolléga lecserélte a B5.5 Passatot egy Hyundai Accent-re. Ugyanott parkol vele a ház előtt mindkét kocsival, de a Hyundai műanyag lököse 2 hét alatt úgy nézett ki, mint amit sörétessel szórtak meg. Főút mellett kavicsos padka, ahol a közeli sóderbányából mennek a teherautók...
Szóval lehet, hogy a műanyag színrefújt műanyag felülete messze nem bír annyit, mint a fém. Gondolom, ez típusonként változik. De az biztos, hogy kavicsfelverődés miatt csomagtérajtót nem fóliáztatnék, legfeljebb farmotors autón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest