- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
-
válasz
MunezXBK #228955 üzenetére
Nyilván azt tudom mennyi idő felflashelni egy mikrokontrollert, sőt, invertert is flashelek melóban, ami gyakorlatilag az elektromos autó ECU-ja vagy a hibrid autó másodlagos ECU-ja.
Én magára a teljes processre voltam kíváncsi. Hogy felrakják a padra és addig ott van amíg csiszolják, vagy csinálnak 2-10 darab autót párhuzamosan és csak az van épp padon amelyiknél nagyon fontos, ilyesmi. Csak 1-2 mérés vagy 5-6? Kint kell várni vagy lehet nézni mit csinálnak, milyen szoftverrel, mit írnak át?
Ilyenekre gondolok.
Az ő döntésük hogy egy mondjuk gyárilag 150ló 350Nm motorból 190 ló 400Nm-t csinálnak-e vagy 200ló 389Nm-t, vagy a maximumot hozzák ki mindenből? -
vans?
őstag
válasz
MunezXBK #228819 üzenetére
Hogy csinalod egyebkent az ilyet? Ertesz annyira az autokhoz, hogy meg tudd allapitani, hogy okes-e motorikusan, retegvastagsag stb.? Nekunk is esedekes lesz par honap mulva az autovasarlas, de a torokoktol felek egy kicsit.
Barbernek nagyon jok pl., de azert az autoval at tudnak verni, ha akarnak. Kene keresnem valami fuggetlen szervizt gondolom, csak ha 100+ km-re talalsz megfelelot, az sem egyszeru.
-
Szada85
aktív tag
-
válasz
MunezXBK #228576 üzenetére
Szégyellem is magam miatta.
Más: Pár hete az Égésteret hallgattam utazás közben, és nagyon meglepődtem az egyik ott elhangzó adaton. Tudjátok, h hány kg szén-dioxid keletkezik egy liter benzin elégetésekor? Több mint három! (3,3 kg ha jól emlékszem). Egy átlagos, 8 litert fogyasztó autó minden kilométeren (!) termel 260 grammot. Elég ciki, de nekem csak most esett le, h a CO2 kibocsájtásra vonatkozó egy-két száz grammos adatok nem 100, hanem csak 1 kilométerre vonatkoznak.
-
válasz
MunezXBK #228347 üzenetére
Lehet azt őszintén is hirdetni.
Hirdetésben leírni, hogy törve volt, így meg úgy, gyári módszerekkel, biztosításra rendbe lett hozva, xy az ár.
Ezt aztán bele lehet írni az adás-vételibe is, és akkor a nepper se tud hárítani. Sőt, fotót is alá lehet vele iratni, hogy látta.
Úgyis az lesz, hogy nepper veszi meg, aztán a hirdetésben az lesz, Svéd orvos házaspár garázsban tartott negyedik autója volt, akik csak azért tartották, hogy ne porosodjon alatta a garázs, de legalább az Ő segge be van védve, meg kis mázlival még a nepper is megszívhatja. -
válasz
MunezXBK #228163 üzenetére
Van 2 db 10 literes kannám.
Csak majd a betöltéshez kell a félbevágott PET-palack.
Ízé.. nem találtam meg a tölcsért se a kupiban. De sikerült rávennem a feleségem, segítsen a (vész esetére) betárolt 10 liter "téli" MOL95 betöltésében. Meglepetésre hiszti se volt
hiába lett kicsit benzinszaga a kezének.
-
válasz
MunezXBK #228118 üzenetére
Golf esetében a hűtött hátsó tárcsa a 340 mm-es első mellé dukál (pl. GTI Performance). A 312-es első mellé tömör hátsó jár (pl. sima GTI).
Múltkor cseréltem a kerekeket, azt figyeltem meg a felniken, a hátsó TRW-k jobban porolnak az első Zimmermannál. Elvileg az elsőnek kéne retkesebbnek lennie. Ez normál Zimmermann, "esztétikailag szépen" kopik, ugyanakkor lehetne harapósabb, agresszívabb a fékezés elején. (Vagy nem taposom eléggé.)
-
-
-
válasz
MunezXBK #227952 üzenetére
Szerintem én évente legalább kétszer-háromszor meglátogatnám - ha csak 500 kilométerre laknék tőle. Pluszt azt se felejtsük el, h neked az odaút sem kis élmény az Autobahnon.
Qru: Megfelelő autó? Kis túlzással szinte bármi megteszi oda. Főleg az első 10-20 körre. Én már több ezer kört szimulátoroztam azon a pályán, de első alkalommal biztos, h csigatempóval fogok közlekedni. Amúgy egész korrekt áron lehet autót bérelni. A Kopasznak van is erről egy videója.
tboldi: "... sétakocsikázásnak sem utolsó" - pontosan!
freeknight: Ingyenes!
-
-
válasz
MunezXBK #227488 üzenetére
Az első telóm pont egy Nokia 2110 volt.
F@sza cucc. 👍
Nem szeretem egyből kinyírni az akkut a folyamatos 100%-ra töltéssel. Többek közt ezért szeretem a mostani telefonom, ennek már minden mindegy.rbalint88: Ott a kulcsok, távirányító, aprópénz, stb. zörögnek. Végső soron ez is egy megoldás, ámbár nem tetszik.
Szívem szerint qi töltést szeretnék az autóba. 🤗
Áram a biztosítéktábláról vagy a csomagtéri aljzatról. Fiók hátuljára lyuk, ott behozni a vezetéket. Fiókba random aliexpresses qi töltőpad. Becsült költség 10-15 $ + barkács az áramhoz, vezetékhez. (by Mekk Elek)
Illetve marad az Inbay az amazonról. -
Reggie0
félisten
válasz
MunezXBK #226374 üzenetére
Hat. A rendorseg is teved?
"Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. március 21-27. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozik. A rendőrség Magyarország egész területén fokozott sebességellenőrzést végez melynek keretében március 24-én 6 órától 25-én 6 óráig úgynevezett 24 órás „Speedmarathon” ellenőrzésre is sor kerül." [link]Szoval az akciok:
marcius 21-27: Speed
marcius 24: Speedmarathon -
-
tboldi
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest