- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Micsurin #304340 üzenetére
Igazából bementem egy méteráruboltba, és rákérdeztem, hogy van-e autó tetőkárpit.
Kapásból 3 féléből lehetett választani. Ez a szürke tetszett a legjobban, @#304342radi8tor, nem a csillagos...Volt, aki pokrócot ragasztott fel, skót-kockásat. Egyből Wauxhal-ban éreztem magam
.
@#304341szabonagyur
A lógós az az volt, ~21 évet bírt. Aztán egy év alatt totál belógott, és mérgemben nekiálltam a cserének. -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #304223 üzenetére
Árnyalja a képet, hogy én kb. 2x annyit is vezetek. Sőt én csak kisebb, javítható sérüléseket szedtem össze, ő meg rögtön az első alkalommal gtk-ra vágta az autót.
Vagy azt is írhatnám, hogy miattam még nem nyílt légzsák.Habár ez így félrevezető megfogalmazás, az egyetlen, amiben én voltam a hibás, az a villanyoszlopos affér, az összes többi esetben vétlen elszenvedők voltunk mindketten.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #304065 üzenetére
👍
Az enyémen is van esztétikai hiba bőven, nem kell szégyenkezned.
Burgert még ott nem ettem, ahol te, a Mackó kuckót és a Ping-Wint ismerem, bár az utóbbi úgy tudom, lehúzta a rolót a coviddal, de lehet, hogy az előbbi is.
Mindegy, a másik kedvenc a Tóni falatozó a kórház mellett, qrva jó a gyrosuk, sokszor rendeltem onnan, mikor bent feküdtem. -
válasz
Micsurin #303917 üzenetére
...nem vezetett még kint a Német pályán. 140-es körüli tempónál belenézel az oldalsó tükörbe, semmi, majd előre az útra, abban a pillanatban elhúz egy autó, de úgy, h azt sem tudod, h mi, pusztán sejted. Ebben az a szörnyű, h ha 200-al mész, ez a jelenség akkor is előfordul.
Ja, és volt már olyan közlekedési balaset, ahol a védett úton közlekedő(alacsonyan repülő) autós nem kapta meg az elsőbbséget, baleset lett belőle, és őt ítélték el! Vajon miért?? -
Reggie0
félisten
válasz
Micsurin #303917 üzenetére
Kapaszkodj meg, ez az eletszeru ertelmezese, van par birosagi hatarozat, kuria es legfelsobbirosagi hatarozat is.
1. Azt boven felfogom, hogy nem erzekelem a sebesseget, tehat nem feltetelezhetem, hogy szabalyos, vagy hogy nem er oda. Errol szol, hogy meg kell gyozodni.
2. Itt nem szamithatsz semmire, pont ez a lenyeg, hogy tilos szamitani a szabalyokra, meggyozodni kell.
3. Lasd BH-kat...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #303833 üzenetére
Úgy néz ki, nem. Inkább a merevítőt érte az ütés, a menetirány szerinti bal szélén elengedett 3 ponthegesztés, a beljebb nyomódását meg sikerült kijjebb ráncigálni kézzel. Majd egyszer lehet, hogy cseréltetjük (hegesztve vagyon a nyúlványokhoz, nem csavarozva), egyelőre az sem sürgős.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #303567 üzenetére
Mosonmagyaróváron BKK hiányában én inkább a boltokban találkozom ezzel.
De ez nem TokTik lájv volt, hanem egy direkt biztosítós ügyekre gyártott webböngészős cucc. Csak annyi volt a bökkenő, hogy a telefonhívás és a stream nem ment egyszerre, az ország ÉNy-i csücskében annyira nem combos az 5G, úgyhogy nem tudott folyamatosan instruálni közben, mindig bontani kellett a hívást a felvételek előtt, aztán újra megcsörgetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #303527 üzenetére
Na nem a tarcsi kevés, a gumi túl jó mondom én.
Úgy döntöttem, hogy őszre felkerül a meglévő acél felnire az új gumi (amit 2 éve szakszerűen
rohasztoktárolok a pinyóban) a TPMS végig ki van fizetve. Ha kimerül az elem benne akkor az új TPMS már az aluba megy és átszereltetem rá a gumit.Ezen kívül még egy akksi csere ami tervben van őszre, ezt az enyhe telet is csak éppen hogy átvészelte szegény.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #303442 üzenetére
De, a klímahűtőhöz ér hozzá, de valszeg nem lyukasztotta ki. Ha azelőtt lett volna gáz a rendszerben, ki tudnám próbálni.
Igyekeztem a legelső képen párhuzamosba igazítani a kép szélét és a légszűrőház bordázását, hogy jól látszódjon az elhajlás, de ha megnézed jobban, az is feltűnő, mennyire állnak kijjebb a merevítő szélei a két lámpa sarkától.
A motorháztető, illetve a díszrács alatti lemez is kapott egy kicsit, a rács élét nézve látszik, hogy az egyik irányba meredekebben lejt az íve. Továbbá egy kicsit nehezebb nyitni-csukni is.
Az utolsó képen meg az látható, hogy elengedett a ponthegesztés az ütés hatására.Egyébként milyen helyes tenyérnyi intercoolere van!
Ja, és nemtom, mennyivel gurulhatott már a becsapódás előtt, de saccra én is kb. ennyivel mehettem neki a villanyoszlopnak.
Nem akarok beszélni senkivel, de másfelől szívesen megmutatnám annak a 2 tuskó rendőrnek meg az okoskodó tanúnak is, hogy mekkora a kár. Szerintük elég egy párezres ködölés a fényezőnél, hát persze... -
válasz
Micsurin #303348 üzenetére
Hasonló decemberi garázsos sztori után [kép] megkeresett a távoli kolléga. Végül utalt 50-et. Betétlappal többe fájna neki, nekem is macera, JSZP-ben is látszana.
A lökhárítót nyom nélkül vissza tudtam tenni a helyére, a fényezéssel meg nem foglalkozom, ennyi elfér a lökös elején; eleve egy nem feltűnő horzsolással az oldalán vettem.
-
válasz
Micsurin #303022 üzenetére
regen mindenjonbbvolt. most dolgozz sokat meg rendesen es lesz szep autod meg hazad
sird vissza a kadar korszakot, hogy neha lass banant a szomszednal meg ketevente mehess kulfoldre egyszer, annyi valutaval ami eleg egy gagyi polora.
en tenyleg nagyon-nagyon szerettem/szeretem a ph-t de egyrebtobb itt a teljesen kreten, mi lesz igy az elofizetesemmel
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Micsurin #303022 üzenetére
Hol akartok lakást venni? Csak mert a kádár kocka nem Bp-en (nagyvárosban) volt, hanem vidéken.
Illetve nem tudom hányban volt apukád 27 éves, de kommunizmus ideje alatt a tulajdonjogot ütötte a lakhatási jog, így akkor nem nagyon akart venni senki sem lakást, mert nem annyira számított a tulajdon jog. Rendszerváltás után ez megfordult, hirtelen a tulajdonjog lett az értékesebb a lakhatási jognál. Ezek persze a piacra is hatottak. Rendszerváltást követően egy Bp-i ingatlannak töretlenül nő az ára.Pl Berlin próbálkozik azzal a megoldással, hogy sok önkormányzati lakást ad ki bérbe. De itt van egy olyan dilemma is, hogy fontos-e a tulajdonlás, vagy elég csak a bérlés (ez Amerikából jön, ahol elég nagy a belső migráció munkahely váltás miatt, illetve egy New Yorki lakás vétele már megfizethetetlen).
Ezzel a önkormányzati lakáskiadós modellel nekem személyesen az a bajom, hogy rengeteg visszaélésre ad lehetőséget (urambátyámozás) (jelenleg is tudok mondani ilyen esetet Mo-on mindkét oldalról). -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #303016 üzenetére
esetemben csak a gazdasági oldalát is szigorúan követve lehet autózni
Nem ezt írtam. Lehetni lehet így is, de az nem élvezet.
Egy példa: rajtam kívül ki a franc venne 80k-ért egy vasdarabot csak azért, hogy a váltógomb 18 cm helyett csak 10-et tegyen meg egyik fokozatból a másikba? Ezt nem lehet justify-olni (szép magyar szó, tudom
) pénzügyi szempontból, ez egyes-egyedül arról szól, hogy jól érezzem magam, és ezért nem számolom össze a dolgokat.
Vagy a Jazz-re a sárga EBC, ami tök fölösleges a mindennapokra, de én szeretem, hogy harap. Illetve a MiTo majdani turbó upgrade-je is ilyen lesz, működik a mostani is, 155 (vagy 180) ló bőven elég a hétköznapokra, de én még több boldogsághormont szeretnék termelni magamban, bármennyi pénzbe is kerül. -
tboldi
nagyúr
-
válasz
Micsurin #303002 üzenetére
Melyik ülés van benne?
A GM* Opelek ülései nem rosszak, és a magasabb felszereltségek gyakran kimondottan ergonomikus üléseket kaptak.A fényszórók is jobbak az átlagnál.
*A Stellantis móka után nem tudom, mennyi beleszólást engednek a németeknek.
A minap hallgattam az alfás égésteret, ők is szomorúak. -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #303002 üzenetére
Nem rohad alatta, minek vegyem ki?
A kép még a tisztítás előtti állapotot tükrözi amúgy, a kipufogót meg pár hete cseréltük.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #302993 üzenetére
Most az Ypsilont szedtük szét.
Amúgy de, el kéne engedni a WagonR-t.A baloldalhoz már hozzányúltak valamikor, de csak félmunkát végeztek, az egyik pofa szorul.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #302987 üzenetére
Mit kell érteni huhogás alatt?
Én amúgy gyárit szoktam venni a Lanciához, nem tapasztaltam még semmit. Egyébként az UFI szállítja.
……………………Én is szerelgetésekbe’ vagyok, apummal kíváncsiak voltunk, milyen állapotban van a dobfék. Vannak hibák (repedt dob, behúzott kézifékkel közlekedés nyomai), műszakiig kicseréljük majd, amit ki kell, egyelőre most csak egy pucolást, átmozgatást kapott.
-
válasz
Micsurin #302464 üzenetére
Az önkiszolgáló tankolás talán nem annyira ördögtől való, sok országban régről bevett, és a jövőt jelentő villanyosautózásban már csak a szendvicsautomata feltalálása várat magára.
Kétségtelen lesz még pár meglepetésben részük a junioroknak, megfontolandó a pályaválasztás valami humán(abb) irányban.
Részemről - asszem és ebből a szempontból vizsgálva - nyugodtan készülhetek a nyugdíjra. -
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #301770 üzenetére
Én itthoni kutak között is vettem észre fogyasztás különbséget.
Shell kúton tankolva nem evett 7 alatt, MOL kúton tankolva még nem evett 7 felett.
Amúgy nekem amíg kijártam Ausztriába dolgozni a kia pro'ceed 1,4 benzin nem evett 7 felett, haza költöztem nem evett 7 alatt, a fene se tudja, benzinkút függő is lehet, kint csak JET kúton tankoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged