- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #343194 üzenetére
Egyszer mindegyiket.
Elektromosnál lehet belőle gond ha szétugrik a behajtó mechanizmus akkor amíg nem rakod helyre nem fog menni az elektromos állítás. Hagyományos mechanikusnál nincs ilyen gond. Amúgy azért hajtható vissza kis mértékben, hogy ha kap egy kisebb ütést ne törjön le azonnal. Párizsban pl divat ha nem engeded el időben a motorost aki 2 sáv között csalinkázik akkor kihajtja a tükröd simán aztán tovább megy (de amúgy meg nyuszik, ha kiszállsz és megkérdezed, hogy mi van akkor már lefagynak és betojik az összes. Nem értik ezt a balkáni módit.
).
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe #342939 üzenetére
Nem látom értelmét még egyszer arra cserélni, ami ilyen hamar tönkrement, legyen inkább más.
Egyébként FAG lengőkarokat vettem a Lanciába tavaly (gömbfejjel együtt, nem szétszedhető), egyelőre az is oké. 🤷♂️
-
válasz
Eugene Roe #342906 üzenetére
Viccen kívül maradt hely gyalogosnak, biciklisnek egyaránt. Más színű térkő vagy tisztán látható felfestés jelöli a bicikliutat a járdán, ott vezet, ahol volt rá hely.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Eugene Roe #342636 üzenetére
Nekem pözsóm van. Gyakrabban lesz hengerfejes és eszi meg a hűtővizet mint hogy elöregedjen a fagyálló.
Ugyan itt Cappuccino eladó!
-
válasz
Eugene Roe #342646 üzenetére
Nálam most volt hűtőfolyadék csere 6 évnél és 210k km-nél (OM654). Nagyon nem olyan összeget fizettem érte, mint amiket felsoroltál...
szóval ja, annyiért simán, cseréld le.
De még a 20k munkadíj is tök oké manapság, szerintem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #342431 üzenetére
Azt nem probaltam csak a burgeruket. Az egesz jo volt.
-
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
+1, tegyenek vámházat a városhatárra, megszűnik bent a dugó.
Továbbá támogatom a belváros full lezárását is beton terelőelemekkel, se ki, se be senki.
De ezt csak OFF-ban merem leírni. 🤷♂️
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341853 üzenetére
ja es szokas szerint ezzel at is esunk a lo tuloldalara, mert ilyen arszabas meg Londonban sincs, csak ott a 4-5x nagyobb lakosra 10x ennyi metro van keszen, hogy tenyleg legyen alternativa is
a tomegkoz infrastrukturalis fejleszteset kene ELOBB vegrehajtani, nem csak tervezgetni tovabb evtizedeken at, es nem egybol tííííccsukkki-sat jatszani esz nelkul, mert ez a resze a tortenetnek az lathatoan nagyon menne egybol neked is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #341363 üzenetére
Ez az itthoni okos műszakit nem befolyásolja, csak egy plusz adóteher lenne az amúgy is csoró Suzukisoknak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Eugene Roe #341363 üzenetére
Ebből max plusz sarc lenne jó magyarosan, végtére is a csúnya gonosz EU műve.
Qru Egyértelmű, engem a tendencia zavar csak és az az idiotizmus ami megszüli ezeket az ötleteket...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #341346 üzenetére
Lett volna egy erős tippem, hogy ez vmi helyi orvosbáró.
-
válasz
Eugene Roe #341346 üzenetére
ha állandóan be van b*szva, akkor nekem ne műtse családtagomat, köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eugene Roe #340568 üzenetére
215/45R17-ben pont nincs Pirelli SF3.
205/45R17-ben lenne, ami szintén engedélyezett mérete a MiTónak, de én jobban szeretem a 215-öst, egy icipicit az oldalfal is magasabb vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Eugene Roe #339856 üzenetére
Bringatáska csomagtartóra, vasalt ruha is mehet benne gond nélkül, a másik oldalon meg mikrósedényben elemózsia. Van már olyan táska is, ami egy mozdulattal felpattintható, válltáskaként, hátizsákként vihető, laptopnak is van benne hely...
-
válasz
Eugene Roe #338595 üzenetére
357 mm-es fékek* vannak rajta - eleve túlzás. Cserébe 2 db féktárcsa közel 200 e. Ft, ami nehezen egyeztethető össze a vallásommal.
(*mehetne versenypályára, de nem az én világom)#338592 Qru: Pedig az EBC konfigurátor hozza a pirosat.
Btw felhívtam őket, melyik a legkímélőbb, azt mondták, mindegyik kímélő (ez a magyar képviselet volt)A csecse "versenykerekeim" egy fekete G7 GTI-n folytatják pályafutásukat. [kép]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #338597 üzenetére
Amennyiben nem RedStuff-ot vesz akkor valóban így van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #338595 üzenetére
Ő is azért akarna csak jó lenne ha emellett fogna is és meg is lehetne vele állni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #331535 üzenetére
Kiraly, akkor megyek hozzad olajcserere.
L -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #331412 üzenetére
Bele kene kukkantani de ha alapjaraton nem egyenetlen a jarasa akkor meg nincs tragikus allapotban. Olyan 120-130k km koryeken raersz. Vagy legkesobb amikor chcenginet nem dob.
-
válasz
Eugene Roe #331412 üzenetére
Felesleges kiadás míg szép egyenletesen jár a motor, vagy nem jelentkezik égéskimaradás.
-
szőröscica
addikt
válasz
Eugene Roe #331051 üzenetére
Elvileg a Starcar eleg jo muhely.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Megy privát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Másodikra: melegítés és kézzel feszegetés, aztán a maradékra izopropil alkohol, esetleg sebbenzin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest