- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoo8800 #139723 üzenetére
A pöckök számával kapcsolatban:
- korábban nem néztem, hogy hány pöcökről indul;
- tegnap este 3 pöcökig töltöttem; nem akartam hogy éjjel leégjen a ház (lásd. molnárpéter felgyújtotta nemrég a traktort egy zárlatos töltővel); majd ma reggel folytattam - ekkor 2 pöcökről indult. Összesen töltöttem 5-5,5 órát.
- vasárnap jó időbe telt mire felment 2, majd 3 pöcökre - utóbbiig eltelt fél-egy óra is. -
rbalint88
addikt
válasz
zoo8800 #139335 üzenetére
Az a nagy baj, hogy amig nem lesz teljes autonom kozlekedes, addig ezek csak tuneti kezelest jelentenek, mert az emberek a biztonsagi rendszerek tudataban felelotlenebbul vezetnek, mert majd az absesp savtarto tavtarto veszfekaszissztens jol megved, en meg nyomkodhatom a mobilom nyugodtan.
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
stickermajom
addikt
válasz
zoo8800 #132443 üzenetére
Én is hasonlón ügyön szenvedek most. Manuális az autóm, de a garázsban nem szoktam behúzni a kézit, mert van hogy egy hétig áll, volt hogy berohadt. Van egy minimális lejtése orr irányban a placcnak, 1-ben szoktam hagyni, viszont így amikor beszállok jön egy kis hang a váltó felől, ami annyira nem túl bíztató.. Valószínűleg ahogy behuppanok az általad is említett dolgok miatt ráfeszít az autó kicsit a váltóra.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zoo8800 #129841 üzenetére
Anno, mikor ezeket a hosszú utazásokat nyomtam, 9-10 ezrenként cseréltem xado 5W40 luxury drive-ot, kb mindig úgy "hoztam" ki, hogy Aalen-ben, vagy
Ulm-ban az ismerős szerelőnél meg is történjen. Max 5 ezrenként meg én cseréltem légszűrőt. Az autó csomagterében mindig volt 4-5 db új légszűrő. Cseréje a lageszon, kb 30 sec unottan.
Szóval csak azt szeretném írni, hogy olajcsere minden hónapban volt szinte, légszűrőt meg ha olyan kedvem volt 1 hónapban háromszor is cseréltem.És ezeket az "apróságokat" a Nissan 2.0dCi meg is hálálta, a motor 600 ezernél is bontatlan és bivalyerős még mindig, de már nyugdíjaztam. Pedig, én a németeknél (ahol lehet) ott inkább 250 környékén mentem ...Amolyan családtagként, mivel soha nem hagyott cserben és a szervizlámpája is csak nem olyan régen gyulladt ki egyszer, amiről azt hittük EGR, de csak simán kontakthibája volt... 60 ezer ment a levesbe... amíg én élek itt marad velünk!
Nekem ez az autó egy rakás pénzt "keresett" a sok év alatt. Pedig egy egész raktárnyi alkatrészt bevásároltam az évek alatt, ha majd szükség lesz rá, akkor azonnal lehessen cserélni, de semmi és semmi és még csak hibára utaló jele sincs...
Turbó, kéttömegű, váltó, vezérműlánc meg egy csomó apróbb fasság mind ott van a garázsban bontatlanul.
Azt nem tudom, ha ebben esetleg Renault fejlesztésű motor lenne, akkor mennyi bajom lett volna vele, de ezt a japánok kegyetlen jól összerakták brutális háttérben megbúvó tartalékokkal, ami szoftveresen előhozható és még úgy is bírják simán a gyári alkatrészek benne.Az más kérdés, hogy a futóműve gyenge (itthoni utakra főleg) szar. De a durván sportos feszessége kárpótol érte, hogy nagyon betapad. Mecseki kanyarokba olyan sebességgel lehet bemenni egy Laguna hármassal, hogy az valami elképesztő. Cserébe hamar minden elkezd huppogni, kopogni, ezért gyakran kell felújítani, meg a beltérben a sok hülyeség zörögni, ezek néha az agyamra mentek. Na meg a kényelme, mintha azt rám szabták volna. Kényelmesebb, mint a Volvo, ezt simán aláírom, hosszabb utakon veszem észre.
Épp a napokban írtam a Renault fórumba, hogy hallok valamit huppogni, mert megküldtem egy "picit" az autót, mivel rég volt már használva, de csak a filléres kipufogó bak lehelte ki a lelkét a sok sótól, amit kapott télen.
Sorry a hosszabb kitérőért... :-D
-
Czimby
addikt
válasz
zoo8800 #127755 üzenetére
Nekem volt MJJC, jó cucc, de kell jozzá egy rendes mosó ami tényleg tudja a 100bart, ilyen karcher K2 féle gyengécske hozzá, igaz fúvóka cserével javítható a dolog.
A lényeg viszont, hogy mit teszel bele az MJJC-be azon múlik kb minden, kifejezett foam sampon kell bele abból is valami jóféle, a Tesco-s turtle wax meg hasonlók nem fognak habot adni.
És ha tényleg piszkos az autó akkor ugyanúgy szükség lesz a szivacsos mosásra mert csodák nincsenek.
Esetleg ha kerámia bevonatos vagy valami nagyon jóféle wax van rajta, de akkor sem lesz 100%-ig tiszta. -
-
-
válasz
zoo8800 #122179 üzenetére
Ott lesz az előzményben, mert nem rendszám alapján vannak nyilvántartva. Az enyém pl. céges bemutató autó volt, céges rendszámot kapott, majd, amikor a cég eladta, akkor kértek neki új rendszámot, de a lekérdezésnél ott van az összes adat az elmúlt 8 évből, az olyan műszakikról is, amikor még a régi rendszáma volt.
-
-
válasz
zoo8800 #121790 üzenetére
Na most sikerült Androidon, előtte iOS-szel próbáltam, de vélhetően nem ez volt a baja.
Enyém AU, Tiéd biztos AUV(ariant); bár az enyémet kombinak hozza.Személyes adat nálam semmi.
Biztosítási esemény semmi, pedig volt.
Km csak a 2018. nyári műszaki vizsga során rögzített.@Lobeu: kötőjel nélkül kérdeztem le
-
-
válasz
zoo8800 #121627 üzenetére
Egy hónappal ezelőttig én is ebben a hitben voltam; de mióta sokat olvasgattam a LED lámpa beépítésről, kezdem azt gondolni, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Van amit jó eséllyel utólag is be lehet állítani egy VCDS-szel, ilyen pl. a tempomat.
A rádióknál a komponens védelmet kell kikapcsolni, ez egy fokkal bonyolultabb ma még.(Golf 6-ba 15 ezerből megállt a tempomat, de az korábbi konstrukció.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zoo8800 #121627 üzenetére
én fillérekért tudnám upgradelni az autómat (ugye fosásig hozzák be a bontott astrákat, pl színes kijelző, másik fejegység, stb), de nem érdekel különösebben. elég az, hogy patent.
tolatóradart se veszek, mert érzem a hátulját, a lényeg, a króm kipuff és az új kartámasz benne van. -
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
zoo8800 #119058 üzenetére
Pont betaláltam, mert kombiba kéne nekem is.
Ma lecseréltem az olajat meg mivel nem nagy összeg így a légszűrőt is.
Így nézett ki 20e km után:
Kíváncsi lennék 60e után milyen lenne, valszeg mint azon az új BMW-n ami nem rég volt linkelve, nem is értem a gyártók miért tolják ki ennyire az intervallumot.
-
szőröscica
addikt
válasz
zoo8800 #119006 üzenetére
Pedig nem kozgazdasz szemmel is egyertelmu kene legyen a logika. Ha kirugnak, nem megy a vallalkozasod, 6-12 honapig, van annyi likvid megtakaritasod, hogy megelj belole? Ha ne adj Isten az asszony lebetegszik es apolni kell, akkor tudtok mihez nyulni? Vagy a hiteleket akkor is nyogni kell majd es ehezni fogtok?
Ha van eleg megtakaritasod, nincsenek hiteleid, nyugodtan vegyel dragabb autot is.
De akkor is erdemes kiszamolni, hogy az onerod mennyit kamatozott volna, mennyi a hitelre kifizetett kamatod, es mennyi az auto ertekvesztese. Eleg massziv osszeg fog kijonni, es el kene gondolkodni, hogy erdemes-e CSAK azert felkelned evente akar 2-3 honapot es elmenni dolgozni, hogy erre megkeresd a penzt. Es ez a resze a szemlelet kerdese inkabb, mig a hozzaszolas eleje a jozan esz. Mert en a sajat lakasomban elek, van annyi megtakaritasom, hogy 5 ev munkanelkuliseg sem vagna foldhoz, megis kiszamoltam, hogy napi egy 130 forintos nespreso kapszula mennyibe kerul evi 252 munkanap mellett, es ugy dontottem, hogy nekem ennyit nem er evente, jo lesz az ingyenes automatas kave is. Ez mar az en kenyelmemrol valo dontes, nem az anyagi biztonsagrol.
-
Magnum_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
válasz
zoo8800 #116766 üzenetére
Én is így tudtam. Viszont, ahogy említettem, nemrég került ismerősi körbe egy 2013 G7, 122 lovas 1.4 TSI-vel. Több, mint 200e km van benne és a szerviztörténet szerint nem volt szíjcsere még, illetve a szerelő szerint is láncos lesz. Kicsit furcsáltam a sztorit én is. Akkor ennek is szíjasnak kell lennie?
-
Doki16
addikt
válasz
zoo8800 #113793 üzenetére
Az a TSi egy nagyon jól eltalált dolog fogyasztás szempontjából. Ott valamit jól csinált a VW. Igaz, hogy a megbízhatóság már más kérdés
A mostani kisturbos motorok közül amúgy a Boosterjet 1.4 tetszik a legjobban. Nagyon biztos lehet magában a Suzuki a 10 év garival.
-
kisza25
félisten
válasz
zoo8800 #113285 üzenetére
A forgalmiba nem a gyártás lesz benne?
Amúgy ma kérdeztem november 1.- én gyártják (ennek annyira nem örülök, de legalább november eleje, mondjuk a többség muzulmán, talán így nem gáz)decemberben itt lesz elvileg, de ezt majd akkor látják, ha le lett gyártva és át lett adva szállításra.
-
-
Doki16
addikt
válasz
zoo8800 #111565 üzenetére
Igen úgy már jelentős a különbség. Nekem a kombi volt a lényeg és nagy felület ha kell pakolni, ledöntve meg az elég nagy. Soha senki nem ül hátul. Mondjuk nekem is egyből feltűnt a Passat után, amikor elkezdtem keresgélni és megnéztem az Aurisokat élőben, hogy botrányosan kicsi a hely. De az volt kb. az utolsó szempont. Itt látszik, hogy 10 centivel kisebb a tengelytáv a Passat, Superb vonalhoz képest.
(#111569) tboldi: Teljesen elindultál a lejtőn
Nem lesz megállás eddig [kép]
-
Doki16
addikt
válasz
zoo8800 #111554 üzenetére
Nekem nem volt szempont a hátsó tér. Az esetek 99%-ban nem ül senki hátul. Én 178 vagyok a párom pedig 172. Amikor vittem 3 embert, igaz csak km-el arrébb akkor nem panaszkodtak, pedig direkt kérdeztem mert én is nagyon szűkösnek ítéltem meg. Most így van beállítva és ekkor a tér. [kép]
(#111555) Veron: Én a helyedben még ezzel tennék egy próbát. [link] nem egy nagy összeg és ott van a 4 év gari rá. Ha meg ez is megadja magát akkor érdemes ránézni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest