- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Nem tudom, mi a gondja, de mióta újraraktam a programot a legfrissebb verzióra, azóta kikapcsolt képernyőnél kb fél perc után leáll a nyomkövetés. A rögzítés ideje fut tovább, csak az útvonalat nem menti. Elvileg valami energiagazdálkodás lesz, de ott megadtam a programnak, hogy ne legyen ilyen korlátozás és a tartózkodási helyet is engedélyeztem, de ugyanaz van.
Illetve töltök le egy térképet és kikapcsolt képernyőnél kb negyed annyira gyors, mint bekapcsolttal, valamint meg is áll elég gyorsan, hogy valami nem stimmel és kezdhetem elölről.
Esetleg a programban kell beállítani valamit, hogy kikapcsolt képernyővel is menjen minden tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PlayStation 5
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Pixel 6a
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest