- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #272 üzenetére
Áá francokat....
Hosszú egyenesbe halad lassan a pálya széléln mintha elengedne és mikor odaérsz éles kanyar.
Aztán az utolsó körödbe az első kanyar után az S kanyarba beáll a gumi gyűrűk mögé majd ha odaérsz kitolat.
Az egyiknél a fűre kell lemenni(hosszú egyenes) a másiknál meg vagy elengedsz vkit(hogy az menjen neki), vagy lelassítasz és keresztül mész a gumigyűrűkön.És persze mindig az elsőt szopatják ráadásul az S kanyoros történet mindig az utolsó körbe és persze hogy elhúznak a többiek melletted.A kistérképet figyelni kell állandóan mi történik a pályán. Fax kivan az egésszel....
-
mdk01
addikt
-
raczger
őstag
válasz
beefjeez #259 üzenetére
Nekem g25-öm van már egy ideje, az előző logitechek nem nagyon bírták a strapát.
LFSW profilom, mostanában újra játszom, szóval ha láttok valahol játszani gyertek -
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #179 üzenetére
Ilyenkor még azt lehet csinálni az ilyenekkel hogy egy leheletnyivel korábban fékezel és kisebb ívben kanyarodsz és elsuhansz mögötte majd ő kerül kívülre és akkor oda kell rakni a kocsit a rázókövön hogy tudja merre hány méter....aztán vagy megérti vagy kiakar rúgatni
-
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #174 üzenetére
Nem tiltottak ki onnan. AA_DEMO-ról voltam kitiltva 12órát.
Nem mondom hogy nem koccolok meg nem vagyok erőszakos de ez elvileg egy autóverseny.
Az a baj hogy sokan nincsenek tisztába a versenyzés szabályaival és azt hiszi hogy attól független, hogy nem az ideális íven van, és a kocsija orra hátrébb van az enyémnél, viszont gyorsabb köröket megy akkor nekem kötelességem őt elengedi.
Néha még ilyen esetekben is elengedem(attól függ milyen kedvem van) de ez egy autóverseny és ha jó íven vagyok és előrébb vagyok akkor én csak beszeretném venni azt a qrv@ kanyart és persze 10-ből 9x nekem jönnek és dudál és kiakar rúgatni, mikor nincs is igaza. -
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #172 üzenetére
Nem egyszerű!!!!!!!!
Nekem is vannak hasonlók és kiakarnak bannolni olyanért amiről nem is tehetek.
Hova menjünk?
Én ezeket tartom eddig a legjobbnak mert van rendes verseny folyamtosan és 3 körös.
Néha nagyon jókat lehet versenyezni mert a legtöbben normálisak csak van egy két fax. -
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #154 üzenetére
Nem, de 4x-re megvolt.
Az első hasmagasság volt nagyon lent és mikor megkapta a féket keményen akkor már nem volt csillapítás és pattogott.
Megemeltem egy kicsit és tök jó lett.Szerk: Azt figyeltem hogy akik 1:35:00 alatt mennek azok mind kormánnyal nyomják, mert azzal sokkal könnyebb az íven tartani a kocsit meg a setup-uk egy kicsivel jobb és az pont az a 2-3mp körönként.
Na mind1 majd még finomítok vmit ha tudok. -
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #148 üzenetére
Igen bár sztem mindkettőn.
Az elsőn kellene még fél másodpercet a másodikon meg 1-et és ezt megtanulni tartani.
Úgy gondolom a kocsit kellene még beállítani mert nem az igazi. Kemény féknél pl. bedadog és nincs folyamatosan az első kerék az úton.
Koncentrálni sem lehet mert zavar meg ugye a fékhatás sem az igazi.
Na majd állítgatok vmit. -
-
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #110 üzenetére
Oksa.
Közben regeltem újra és most feltűnt, hogy a visszaigazoló email után kell megadni a játékjelszót.
Már voltam neten és hát az ~1:39:50-ös idő kicsit kevés, de úgy érzem nem bennem van a hiba mert a kocsi nem úgy megy, ment azoké akik 1:35:00 körüli időket mennek.
Miket kell állítani hogy jobb legyen az autó? -
szezso15
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- LED világítás a lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest