Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazsrbr
csendes tag
logitechek mind jók kivéve a momot.
-
Balazsrbr
csendes tag
Logitech Formula Force Ex megfizethető és megéri
-
beefjeez
senior tag
válasz
Balazsrbr #288 üzenetére
Az az igazság, hogy nem igazán tudok mivel játszani.
Szerintem privátban beszéljétek meg, és menjetek fel valahova játszani, mert jelenleg én nem nagyon tudok mitcsinálni, egér bill, nem jött be.
Ha végre tudnám mennyit kell mire költenem, akkor lehet vennék valami kormányt, mert hiáényzik a játék, télen meg sokmindent úgysem tudok csinálni... -
Balazsrbr
csendes tag
Valami új kitüzött időpont esetleg?
-
mdk01
addikt
Na mi van?
-
Balazsrbr
csendes tag
Valaki napokban nem akar egyet csapatni? Lesz sztárvendég is
-
Balazsrbr
csendes tag
Tehát mostmár jöhet az lfs
Mert rfactort abbahagytam egy időre legalábbis
-
Balazsrbr
csendes tag
Én már nagyon várom hogy kezdődjön a bajnokság.
Jó reményekkel indulok majd mindenféleképpen mert most végeztem egy bajnokságban az összetett második helyen és nem is sokkal lemaradva.
-
mdk01
addikt
válasz
beefjeez #272 üzenetére
Áá francokat....
Hosszú egyenesbe halad lassan a pálya széléln mintha elengedne és mikor odaérsz éles kanyar.
Aztán az utolsó körödbe az első kanyar után az S kanyarba beáll a gumi gyűrűk mögé majd ha odaérsz kitolat.
Az egyiknél a fűre kell lemenni(hosszú egyenes) a másiknál meg vagy elengedsz vkit(hogy az menjen neki), vagy lelassítasz és keresztül mész a gumigyűrűkön.És persze mindig az elsőt szopatják ráadásul az S kanyoros történet mindig az utolsó körbe és persze hogy elhúznak a többiek melletted.A kistérképet figyelni kell állandóan mi történik a pályán. Fax kivan az egésszel....
-
mdk01
addikt
-
Balazsrbr
csendes tag
Él még valaki?
-
sanzik
senior tag
Az iracingben található összes autó és pálya ingyen kipróbálható aznap !
-
mdk01
addikt
Na mi van, sehol senki?
Új pb billel 1:34:43
Rá kellene állnom az egérre, hogy tartós legyen -
mdk01
addikt
Na még a végén összejön vmi futam?
Este 8 -10-től sztem leszek, ha terveztek vmit. -
raczger
őstag
válasz
beefjeez #259 üzenetére
Nekem g25-öm van már egy ideje, az előző logitechek nem nagyon bírták a strapát.
LFSW profilom, mostanában újra játszom, szóval ha láttok valahol játszani gyertek -
Balazsrbr
csendes tag
Nem hiszem el erre a ... LFS re már megint nem lehet beprogramozni a kormányt megint ha balra tekerem jobbra megy ha jobb akkor balra.... + még a pedálokat se lehet rá beállitani. Más játéknál pedig jó.....
-
mdk01
addikt
válasz
kocczkaa #239 üzenetére
Akkor gondolom te a F1 géppel nyomod. Sztem elsősorban XFG-re lett volna ez a verseny, bár nem tudom.
Gyere DEMO GTI-re XFG-vel, ott viszonylag kulturált a nép, ha meg nem és jó a csapat pik-pak-ra kivannak téve....és a mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük a magyar nyelvben, sok más nyelvvel megegyezően.
-
kocczkaa
tag
most unalmamban végigolvastam az egész blogot!! vannak benne hasznos dolgok. kb 1 hónapja demózok vagy talán kicsit több én is kivagyok a sok kis nyomoréktól!!! FBM el szoktam csapatni 1:15:70 a rekordom de ha nincs előttem aki zavar stabilan bent tudok lenni 1:16 aladt szóval ha aktuális lenne ez a bajnokság téma én adnám!!
-
mdk01
addikt
1:34:93
Már ideje volt betörni az 1:35 alá.
Nagyon jó kis versenyek voltak ma este, alig volt pár idióta. -
sanzik
senior tag
Sziasztok!
Az iracers.hu ma ingyenes lehetőséget biztosít az iracing kipróbálásához!
részletek a [linken] -
beefjeez
senior tag
Tök mindegy, mert nincs rá pénzem. Amúgy tényleg van nekik pedál hibájuk, szóval olcsón nem éri meg kormányt venni, innentől meg mit csináljak...
A bajnokságra kb. akkor 3-an maradnánk, és annak sok értelmét nem találom, pedig sajnálom. Kormány nélkül meg nem tudok menni sajnos.
De attól lfs társalgó még maradhat. -
kocczkaa
tag
1 kérdésem lenne bár nem biztos h jó helyen járok ezzel.. Nemtudom sehogy feltörnia játékot úgy h tudjak onlinozni... töb mint 1 éve lfs ezem de én csak driftelni szoktam a szal drftszeróz keresek tudtok ebben segíteni?
-
mdk01
addikt
Annyi sok hülye van ezeken a szervereken. Ettől fog elmenni a kedvem az egésztől.
-
Balazsrbr
csendes tag
beefjez tudnál segíteni a kormány beállításával? Mert nekem nem megy nem tudok elindulni egy helyben jár a motor hiába rakom be 1-esbe és akkor se indul el :S
-
vinibali
őstag
sziasztok!
most láttam a logoutos cikket, nincs kedvem végigolvasni a fórumot. lett a dologból valami esetleg utólag csatlakozni van esély? -
mdk01
addikt
Na most sikerül az egyik beállítással 35-ös fix köröket mennem és lassan 35 alá megyek a rekorddal. Már majdnem megvolt csak az utolsó kanyarba bénáztak előttem.
-
beefjeez
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged