Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
nanunanu #15313 üzenetére
#nanunanu, értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, és szerintem én nem írtam támadólag, hiszen itt beszélgetés folyik és a kételkedők is előrébb viszik a szekeret, mert jó néha más szempontból látni a dolgokat.
A leprogramozás résszel meg nem értek teljesen egyet, mert lehet, hogy ahogy te írtad, be lehet azt illeszteni egy programba, de a kijövő adat értékelhetősége szerintem kétséges. Max annyi segítséget adna, hogy figyelmeztetne az új érmék eljövetelére, megnézni utánaolvasni mindenképpen nekem kellene. És igen, ahogy én csinálom abban van egy kis megérzés rész is, azt pedig végképp nem lehet beletenni semmilyen programba.
Erre jó példa a Horsecoin. Megnéztem még indulás előtt, elolvastam a róla szóló fórumot, szép volt a logó, látszott, hogy foglalkozott vele a fejlesztő, de végül mégsem bányásztam, de meg nem tudom mondani, hogy miért. Persze lehet, hogy később ez nagy durranás lesz, de ahogy nekem szükségem van a pénzre, én inkább a megfogható időtávokban gondolkodom, rövid távon szeretnék bevételt a bányászott érmékből.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PlayStation 5
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- 6 HÓNAP GARANCIA! iPhone XS Silver 64GB - Független - 98% Akksi - Szép állapot - FIX ÁR
- Fujitsu Lifebook U7412 notebook /14" FullHD, Core i5-1235U, 32GB DDR4, 512GB NVMe, Intel Iris Xe/
- Eladó NZXT H1 ház (gutted, módosított)
- Belépő GAMER PC! Ryzen 5 3600 + GTX 1660 Super OC + 16GB DDR4 + 500GB SSD + 1TB HDD / BESZÁMÍTÁS!
- Eladó - Apple Watch SE (2nd Gen) 44mm GPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Belèpő GAMER setup!! Kamatmentes rèszletre is!
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest