Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Ha jól értem akkor CD-ről nem tudzs bootolni, floppy nem működik, de te linuxot akarsz rá...
A megoldás lehet egy debian CD Azt eléred dos alól, és onnan el lehet indítani a linuxot, ami már a cdről fog indulni
Konkrétan egy debian CD-n:
install/boot.bat
Ez ha megnézed egy segédprogit használ: loadlin.exe
Így (loadlin.exe) végülis bármilyen linuxot el lehet inítani. -
Bazsesz
őstag
Ahoj! Olvastam, hogy ajánlotta valaki a WMvare-t. Namármost, az megvan nekem, de csak WinXP alatt működik. Neki meg Win98-a van, ha jól olvastam.
Ötlet:
DOS-ból működik a floppimeghajtó? Mert nekem volt egy olyan winhibám, hogy win alatt nem működött a floppymeghajtó. Igaz, hogy ez nem laptop volt... De egy próbát megér.
Üdv: Balu -
nbi
tag
És van valakinek 5lete, hogy honnan tudom letölteni??
bogarásztam egy ideig?
Vagy esetleg más megoldás? -
nbi
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Hp omnibook 5700CT laptomom. Használatra kaptam. Nem működik az FDD benne, minden lemezre azt írja, hogy nincs megformázva, formázzam, persze formázni sem tudja, mindezt a laptopon levő win98-ból és Dos-ból. A CD-Rom-ól nem bootolhatok, mert a biosban nincs is ilyen opció, hogy cd-rom, atapi ..bla bla. szerintetek, hogy lehetne linuxot a win98 helyére tenni? Windowsban, dos-ban megy a cd-rom, másolhatok róla. De bootfloppyt akar csináltatni a linux (FDD nem müxik). Ötlet? (Szervíz a végső megoldás lenne)
Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged