- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
dearbear
tag
Megneztem a Linux Advenced Routing&Traffic control howtot, ami ha jol lattam az egyetlen komoly howto a temaban, ezen kivul megneztem egy par magyar linux listat, amik ugyan tobbszor is erintik a temat, de sajnos nem nyujtanak segitseget.
A QoS be van forditva, sot mar kiprobaltam 2.4.2-es es 2.5.0-as kernellel is, hatha azzal van a gond, de sajna a 7.1-en jol mukodo 2.4.2-es kernelemmel szinte teljesen azonos konfig sem vitte sikerre a gepet. Ugyhogy a cbq valoszinu nem a kernel miatt nem megy.
Aztan kicsit nezegettem mit csinal, es a kovetkezokre lettem figyelmes:
Mind a qdisc mind a class cbq root tagjanak a priojara azt irja hogy no transmit. Vajon ezt hogy lehet eltavolitani/megvaltoztatni?
Ahogy latom, ha a tc nek a szarmaztatott osztalyoknal mar megadhato prio 1-8 ig terjed, es ha 8-ra allitom akkor irja ugyanezt(no transmit). De hiaba probaltam priot allitani a root-okra nem sikerult.
Szerintetek jo fele tapogatozom? Most van valami otletetek?
Elore is koszi.
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest