Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hali!
Sajnos egy winfost is agyon kell konfigolni, hogy rendesen menjen + mire végzel kezdheted előről. Xp előtt a fórumokat olvasva felkészültem, sb driverek letöltve, via alaplapi driver letöltve, gef2-hez detonator Xp-hez, Xp service pack1 és ekkor sz*** elindulni.
Na ezek után gurultam be és lett linux. Mint írtam tudom, hogy nem tökéletes amit elkövettem, de első neki futásnak nem rossz. És amennyi időt szántam Xp-re annyit fordítottam Linuxra is. De a linux elindult!!!
off:
A konfig duron 700, abit kx7-333, 256 Mb samusung (333), Sb Live!, Asus Gef2 Gts, Kti 10/100 Lan, Quatum 20 G (5400), Seagate Barr. IV. 80 G., Pioneer DVD, Teac író.
Alap esetben: boot, Xp bejelntkező kép és fagyi. Utánna el kezdtem kiberhálni a gépet.
Ameddig lementem: Gef2 vga és a quantum, Teac íróval. Ennyi volt a gépben, ekkor sikerült elérni, hogy üdvözölt az Xp fantasztikus világa. Aztán fagyi megint. Az install cd jó, másik vgával is próbáltam, ram teszteket futtatam. És meguntam az egészet. Ghostból visza 98se és irány ftp.linuxforum.hu
Plusz infó: 98se fel ment rá, a kti és sb akadtak irq miatt, ezt átlőve rendben. WinMe ment rajta csak 2-3 hét után nem képes lekapcsolni a gépet, Win2k felment de leszedtem, mert a scanner drivere nem volt jó.
on
Üdv
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest