Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hali!
Sajnos egy winfost is agyon kell konfigolni, hogy rendesen menjen + mire végzel kezdheted előről. Xp előtt a fórumokat olvasva felkészültem, sb driverek letöltve, via alaplapi driver letöltve, gef2-hez detonator Xp-hez, Xp service pack1 és ekkor sz*** elindulni.
Na ezek után gurultam be és lett linux. Mint írtam tudom, hogy nem tökéletes amit elkövettem, de első neki futásnak nem rossz. És amennyi időt szántam Xp-re annyit fordítottam Linuxra is. De a linux elindult!!!
off:
A konfig duron 700, abit kx7-333, 256 Mb samusung (333), Sb Live!, Asus Gef2 Gts, Kti 10/100 Lan, Quatum 20 G (5400), Seagate Barr. IV. 80 G., Pioneer DVD, Teac író.
Alap esetben: boot, Xp bejelntkező kép és fagyi. Utánna el kezdtem kiberhálni a gépet.
Ameddig lementem: Gef2 vga és a quantum, Teac íróval. Ennyi volt a gépben, ekkor sikerült elérni, hogy üdvözölt az Xp fantasztikus világa. Aztán fagyi megint. Az install cd jó, másik vgával is próbáltam, ram teszteket futtatam. És meguntam az egészet. Ghostból visza 98se és irány ftp.linuxforum.hu
Plusz infó: 98se fel ment rá, a kti és sb akadtak irq miatt, ezt átlőve rendben. WinMe ment rajta csak 2-3 hét után nem képes lekapcsolni a gépet, Win2k felment de leszedtem, mert a scanner drivere nem volt jó.
on
Üdv
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Nintendo Switch 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Update 01.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ulefone RugKing
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest