- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
rii
nagyúr
IHAJ .... :))
mmmmmmmmmm , nem anyáztam én senkit... csak nem teccik a marketingje, ennyi .... amugy persze, lehet élettni az MS-t, hogy magyar, meg minden, de azé, mer érdeke... hidd el, én védeném legszivesebben a MS, ha szüksége lenne rá, meg ha megérdemelné, de geyelőre inkább a LINUX ellen hallok gyors kirohanásokat .....
A LINUXra hatlamas nyomás nehezedik, igy igaz ahogy mondod, .... a LINUXnak kell változni... De váltoik is.... 96-ban a SLACKWARE nevü diszttribúciót csak kétféle ember merte feltenni: az Önygilkos, meg a Kakikaze ... mer az X-nél, ha rossz beállítást csináltál, elkülte amonitort videótrágyástul, monitorostul....
azé rá 7 évre (Uhhh ez sok :) ) már magától felismre sokmindent. blaaalablaab .stb... De változni akar és fog is .....
szerintem óabszolut nem fogja lemosni a Windows-t (mily szépen kiirtam :) )
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Witcher topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest