- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Sajna Linuxban nem vagyok otthon, csak wines hálókkal dolgoztam...
A., Próbáltad már úgy, hogy egy alhálóban volt a két win?
B., A windowsoknál mit mond a ''route print'' parancs dos-ablakban beírva? Esetleg prószáld meg kézzel hozzáadni a másik gép elérésének módját, hátha...
C., Mi szerepel a win\sys32\drivers\etc\hosts állományban a # sorokon kívül?
Mindig rá akartam szedni magam egy linuxra, anno még egy debiannal küzdöttem is, de azóta sem -
CaNNa3IS
senior tag
Én értem de a freesco egy fantázianév az egy egyfloppys linux 2.4-es kernellel routernek konfigolva. megosztható modem , ethernet.. lehet bridge...van webes admin felülete.
Egy ideig én is próbálkoztam 6.2 es Redhattal de mindig volt valami probléma.
Lehet, hogy több kitartás kellett volna hozzá de már untam hogy nemtom rendesen használni. -
escie
őstag
nem tudom, csak annyit többféle módban tudnak működni. majd valami bölcsebb egyén biztos mesél róla neked.
azt tudom, hogy az enyémnél ki lehet erőszakolni bármilyen módot, csak paraméterrel kell betölteni a modult. de nézd meg a nic-ed manualját, biztos le van írva. illetve inkább a kernelmodul manualját. -
Flashy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest