- Milyen okostelefont vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Szerintem te fordítva ülsz a lovon. Windowson pl. a rufus mit csinál? Az edge? A putty? Nem lehet mindent úgy elnevezni, hogy abból mindenki ki tudja találni mire jó az adott program, már pusztán a nyelvi akadályok miatt sem. Ha tudod mit szeretnél, akkor utána tudsz nézni sokféleképpen, már eddig is kaptál ajánlásokat. Amíg leírtad ezt a
hozzászólástkirohanást tök feleslegesen, azzal az idővel és energiával könnyen lehet hogy találtál volna alternatívá(ka)t. -
lev258
veterán
Már ne haragudj, de te jöttél a topikba úgy, hogy válaszokat vársz (nem kérsz) és szinte már követelsz, mert téged szorít az idő. Azért adtam egy tanácsot korábban, mert valószínűnek tűnt, nem sok időt töltöttél még a rendszer használatával, megismerésével.
Továbbra sem tudunk semmit arról, mi nálad a gond az említett programmal (még mindig nem mutattál semmit, csak állítasz valamit). Az viszont biztos, hogy benne van az alap tárolókban Ubuntu/Mint vonalon. Ez tény.
A Linuxos topikokban az emberek elég rendesek ahhoz, hogy rászánják az időt mások kérdéseinek megválaszolására, problémáinak megoldására. Bár jó lenne, de tudom, sokszor csak ábránd a hasonló viselkedés elvárása a kérdezőtől: hogy tisztelettel reagáljon és partnerként tekintsen a segíteni szándékozókra. Ahhoz viszont szerintem mindenkinek joga van, hogy ilyenkor tegyen néhány enyhe célzást vagy végső esetben egyszerűen figyelmen kívül hagyja a dolgot és a kérdezőt magát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest