Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a gnome-os recorder elég ismerős, lehet fenn is van alapból! Alakul ez, neked is thnx!

(#901) urandom0
Hát igen, ez valóban jó ötlet....sőt az előző verzióra fel is raktam az Anydesk-et, de a multkori új telepítésre/SSD-re már nem. Mikor feldobtam, milyen klasszul tudom helyette kezelni az asztalát meg a programjait, azt mondta, hogy soha!
Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!Egyébként tud terminalból telepíteni, upgrade-elni is. Ezt azért nem vészes letávvezérelni! Lehet menni fog ez a hangfelvételes dolog is, csak én indulok neki túl nagy elánnal....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira nem lepett meg, mert ismerem, szóval a női lélek kiismerése mondjuk úgy, még folyamatban van.
De az ötlet tényleg remek, köszi!