Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nem értem az álláspontod. Nem azt mondtam, hogy alacsony memóriafogyasztás miatt kell feltenni, hanem a kolléga ezt pedzegette, én meg írtam, hogy ez csak az egyik esetleges előnye.
A gyors boot is igenis előnye, attól, hogy te nem profitálsz belőle.
Sehol nem állítottam, hogy mindenki ezekért az előnyökért használja kizárólag. Csak említettem néhány előnyt.
Az Android, Win tablet működési elvét tekintve tiling, de a klasszikus tiling WM-ekhez nincs köze, mivel ahogy írod is, tablet felületek, és nem billentyűzet orientáltak, meg elég bloatok is. Persze, a Trabant meg a Ferrari is személyautó, de ne hasonlítsuk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- E-roller topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest