Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nem értem az álláspontod. Nem azt mondtam, hogy alacsony memóriafogyasztás miatt kell feltenni, hanem a kolléga ezt pedzegette, én meg írtam, hogy ez csak az egyik esetleges előnye.
A gyors boot is igenis előnye, attól, hogy te nem profitálsz belőle.
Sehol nem állítottam, hogy mindenki ezekért az előnyökért használja kizárólag. Csak említettem néhány előnyt.
Az Android, Win tablet működési elvét tekintve tiling, de a klasszikus tiling WM-ekhez nincs köze, mivel ahogy írod is, tablet felületek, és nem billentyűzet orientáltak, meg elég bloatok is. Persze, a Trabant meg a Ferrari is személyautó, de ne hasonlítsuk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest