- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Mert ezt a telepitot kaptam, es mukodott.
Egy celfeladatra kell, nem erdekel, milyen verzio, csak az, hogy leszedje az iskolai videot, mert az egyszeri es potolhatatlan kozvetites lesz.Ezert a video letoltes a kulcskerdes, persze, ahogy visszaolvastam, megertem, hogy valaki odavan a terminalos, vagy parancssoros alkalmazasokert, mert van benne evtizedes gyakorlata, de az nem en vagyok es nem en leszek.
Egy hetem van, hogy beallitsak egy gepet, es lementsek egy iskola weboldalan levo linkre kattintasos regisztracio vagy akarmi utan egy video kozvetitest, fogalmam sincs, mit fognak csinalni, es hogyan, csak azt, hogy bongeszo alatt latni lehet a video kozvetitest, azt kell lementeni.
Nincs lehetoseg ismetlesre, es nem lehet szakadas, meg ujrainditasos ujraprobalkozas, egy lovessel kell leszedni, valoszinuleg ezert gonoltatok, hogy kovetelozok.
Nem kovetelozok, ez egy olyan feladat, amirol fogalmam sincs, hogyan mukodik es kerdezek tpasztaltakat, milyen program(okk)al lehet megoldani, mert nincs hibazasi lehetoseg.Amugy ma hajnali kettore vegeztem az ubuntu telepitessel, telepitesi ugyeket a "Linux Kezdoknek" forumba atvittem, ott talan hasznosabb lesz masoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marathon (2025)
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Command & Conquer: Renegade X - Megjelenési dátum
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest