- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Helló!
Ezért nem hiszem, hogy új topikot kellett volna létrehozni, biztos megmondták volna erre a választ valamelyik linuxos topikban.
Én nem rég UHU-Linux 2.0-át szedtem le az egyik winyómról, az se volt egyszerű. Ott a telepítő DVD-t kellett elindítani és a telepítés során, ahol a partíciót kellett megadni, hogy melyikre települjün, ott volt egy partícionáló program és azzal le tudtam törölni a linuxos partíciót, de csak úgy, ha helyette létrehoztam egy másikat, én FAT32-est csináltam, azt már látta az XP CD is. Remélem valamit tudtam segíteni!(-: -
Orcsi
aktív tag
Sziasztok,
Már találtam hasonló témát de sajnos azok már lezárt topikok illetve amit ott leírtak az sajnos nem muxik .... persze ha valaki tud ilyen topicot akkor kérem linkelje be nekem ...
Szóval a szitu.
Fujitsu Siemens v2085 laptop Fedora Linux disztrib ... elkövettük a hibát és feltelepítettük. (nem akarok flamelni semmi bajom a linuxal de anyám akinek a gép készül nemhiszem hogy valaha is megtanulja kezelni .... 5 évem ment rá a Windows tanításra ....)
Viszont utána probáltunk XPt felrakni és jötek a meglepetések ....
Utána probáltunk ös öreg FDISK /MBR-t meg minden de sajnos a windows nem talált vinyot amire telepíteni tudta volna magát ...
Próbáltunk szinte mindent de sajnos nem sok sikerrel ....
Öszintén megvallva nem értek a linuxhoz tehát lehet hogy csak valami banális dologról van szó .....
PLS help
Most van egy gépünk ami nem megy csak linuxxal ugyanis az bármikor feltelepul viszont abban nem jó a video driver ...
tehát kérném azon forumozókat akik szembesültek hasonló problémával ÉS meg is oldották írjanak egy pár sort a megoldásról ...
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest