- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormi333
újonc
válasz
CPT.Pirk #188 üzenetére
Kb. 1 hónapja próbáltam Ubuntu-val és kissé elment tőle a kedvem.
A hibajavítások egy részét sikerült megtalálnom a neten és ezúton is köszönöm linket.
Számomra pozitív dolog a magyar Linux közösségek segítőkészsége, bárhol bármire kérdeztem, szinte azonnal jöttek a válaszok. Többek között ezért is kezdtem el újra nézegetni a különböző disztribúciókat.
Nagyon sok pro és kontrát olvastam a Linux-al kapcsolatban, szerintem mindenki döntse el magának, hogy neki mi a legmegfelelőbb. -
kormi333
újonc
Néhány hónapon keresztül használtam Virtualboxban Linux Mint-et, ill. Ubuntu-t és nagyon megtetszett a környezet. Gondoltam itt az ideje, hogy dual boot-ban felrakjam a 2022-es laptopra, sajnos ekkor jött a hideg zuhany. A csalódást a driverek hiánya okozta, hiszen alapvető dolgok nem működtek a laptopon: funkció billentyűk, hang, fényerőállítás, a wifi sebessége töredéke, akkumulátor managelés, stb.
Természetesen mindenre is van megoldás ha van időd és energiád hetekig túrni az internetet, de én úgy gondolom, hogy az átlagember számára ez elfogadhatatlan.
A fenti hibákról természetesen nem a Linux tehet, hanem a gyártók, hiszen annyira kis tábort alkot ez a közösség, már ami a nem specifikus rendszereket illeti, hogy nem éri meg drivereket fejleszteni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest