- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
Adott egy gép, dual boot Win10 és Linux Mint17. A Win és a LINUX fizikailag másik driveren van. Szeretném a Win10-et Win7-re cserélni.
Ha újrarakom a Win-t, akkor újraírja az MBR-t és nem fogom elérni a Linux-ot. Jól gondolom?
Hogyan tudom megoldani, hogy megmaradjon a LINUX is?
-
Zolee_70
senior tag
Nincs alternatíva, az MS Office kell(ene).
Sajnos elakadtam, valamiért nem akar sikerülni a NAS meghajtó állandó mountolása, hogy lássa az Office. minden úgy csinálok, mint ahogy le van írva, de nem látja, pedig a fájlkezelőben ott van.
-
Zolee_70
senior tag
Köszönöm a választ, de sajnos mindkettővel elakadtam.
A társításnál, miután a Playonlinuxban hozzáadtam a fájlkiterjesztéseket és beállítottam a megfelelő programot, az adott pl.doc fájlra jobb klikk, megnyitás ezzel menüben nincs ott a Playonlinux...így nem tudom hozzáadni.
A másik megoldásnál meg a mountolás nem megy.
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a linux területen, segítséget szeretnék kérni.
Feleségem gépére raktam fel a Linux Mint 64 bit-es verzióját, de fenn van még a win10 is. A cél, hogy a Win10 lekerüljön.
Egyelőre maxi elégedettség (korábban a win10 erőszakosan települt, majd mindenféle baj volt vele, (random fagyások, videókártya illesztő leállások), ezért a váltás.
Viszont az MS Office-ra szükség van Linux alatt is. Fel is raktam PlayOnLinux segítségével a 2007-es verziót.
A hosszú bevezető után a probléma: a dolgainkat egy NAS-on tároljuk, így az azon levő fájlokat kellene megnyitni a Linux-on levő MS Office-al, de nem érem el. Fájlkezelőben ott van, de onnan meg nem nyílik meg az MS Office, csak a Libre, az MS Office-ból meg csak a gyökérkönyvtárat látom, onnan nincs tovább.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest