- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
Adott egy gép, dual boot Win10 és Linux Mint17. A Win és a LINUX fizikailag másik driveren van. Szeretném a Win10-et Win7-re cserélni.
Ha újrarakom a Win-t, akkor újraírja az MBR-t és nem fogom elérni a Linux-ot. Jól gondolom?
Hogyan tudom megoldani, hogy megmaradjon a LINUX is?
-
Zolee_70
senior tag
Nincs alternatíva, az MS Office kell(ene).
Sajnos elakadtam, valamiért nem akar sikerülni a NAS meghajtó állandó mountolása, hogy lássa az Office. minden úgy csinálok, mint ahogy le van írva, de nem látja, pedig a fájlkezelőben ott van.
-
Zolee_70
senior tag
Köszönöm a választ, de sajnos mindkettővel elakadtam.
A társításnál, miután a Playonlinuxban hozzáadtam a fájlkiterjesztéseket és beállítottam a megfelelő programot, az adott pl.doc fájlra jobb klikk, megnyitás ezzel menüben nincs ott a Playonlinux...így nem tudom hozzáadni.
A másik megoldásnál meg a mountolás nem megy.
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a linux területen, segítséget szeretnék kérni.
Feleségem gépére raktam fel a Linux Mint 64 bit-es verzióját, de fenn van még a win10 is. A cél, hogy a Win10 lekerüljön.
Egyelőre maxi elégedettség (korábban a win10 erőszakosan települt, majd mindenféle baj volt vele, (random fagyások, videókártya illesztő leállások), ezért a váltás.
Viszont az MS Office-ra szükség van Linux alatt is. Fel is raktam PlayOnLinux segítségével a 2007-es verziót.
A hosszú bevezető után a probléma: a dolgainkat egy NAS-on tároljuk, így az azon levő fájlokat kellene megnyitni a Linux-on levő MS Office-al, de nem érem el. Fájlkezelőben ott van, de onnan meg nem nyílik meg az MS Office, csak a Libre, az MS Office-ból meg csak a gyökérkönyvtárat látom, onnan nincs tovább.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konteó topic
- Programozás topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest