- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efeszi
csendes tag
válasz
fradi81 #1768 üzenetére
Köszönöm!
"Alt+tab-nak működnie kellene ez alap."
OpenArena-t elindítottam (full screen), hiába próbáltam ALT+TAB-al kilépni vagy bármi mással, nem csinált semmit, futott a játék, amíg ki nem léptem. Egyszer fagyott is, próbáltam grafikát állítani, viszont nem tudtam kilőni a programot, nem tudom hogy mit lehet tenni ilyenkor?"Konkrétan miféle hardvergond érdekel?"
Nem hiányol-e valamilyen drivert, minden működik-e? Illetve vga-ról hogy milyen drivert használ, meg nem tudom hogy lehet lecserélni.Synaptic és Szoftverkezelő között mi a különbség egyébként?
-
Efeszi
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni, mint kezdő Mint használó, sok Windows-os beidegződéssel!
- Amikor csomagot teszek fel a Szoftverkezelővel (pl. skype, openarena, bármi) akkor feltelepíti gond nélkül, de sejtelmem sincs hova. Van erre valami szabály, vagy hol lehet megtalálni a programok könyvtárát? (Readme-t elolvasni, játékhoz pályát másolni, stb.)
- Teljes képernyőn futtatva próbáltam játszani, de a program fagyott, s nem tudtam bezárni az alkalmazást. Lehet itt Feladatkezelőt előcsalni, vagy taszkot váltani, mint Windows esetén ALT+TAB? Egyáltalán a Cinnamon kezel ilyen módon több futó programot, ami között enged váltani?
- Eszközkezelő alternatíva van? Tehát meg tudom nézni gond van-e a hardverekkel? Az lspci parancsot próbáltam, de nem volt túl átlátható...
- Nvidia driver modernebb kártyához. Hallottam, hogy van nyílt, meg zárt, milyent ajánlotok? Egyáltalán hol lehet drivert cserélni, frissíteni? Volt egy illesztőprogram kezelő, vagy hasonló nevű alkalmazás, de azt mondta nincs fent semmi... talán külső drivereket keresett?
- Wine az akkor megy, ha van fent Windows is, vagy anélkül lehet megpróbálni Windows-os programot telepíteni, majd futtatni?
Elnézést, ha valami butaságot írtam, próbáltam válaszokat keresni a neten, amire találtam, azt le se írtam, de már belefáradtam kissé a kutatásba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest