Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efeszi
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni, mint kezdő Mint használó, sok Windows-os beidegződéssel!
- Amikor csomagot teszek fel a Szoftverkezelővel (pl. skype, openarena, bármi) akkor feltelepíti gond nélkül, de sejtelmem sincs hova. Van erre valami szabály, vagy hol lehet megtalálni a programok könyvtárát? (Readme-t elolvasni, játékhoz pályát másolni, stb.)
- Teljes képernyőn futtatva próbáltam játszani, de a program fagyott, s nem tudtam bezárni az alkalmazást. Lehet itt Feladatkezelőt előcsalni, vagy taszkot váltani, mint Windows esetén ALT+TAB? Egyáltalán a Cinnamon kezel ilyen módon több futó programot, ami között enged váltani?
- Eszközkezelő alternatíva van? Tehát meg tudom nézni gond van-e a hardverekkel? Az lspci parancsot próbáltam, de nem volt túl átlátható...
- Nvidia driver modernebb kártyához. Hallottam, hogy van nyílt, meg zárt, milyent ajánlotok? Egyáltalán hol lehet drivert cserélni, frissíteni? Volt egy illesztőprogram kezelő, vagy hasonló nevű alkalmazás, de azt mondta nincs fent semmi... talán külső drivereket keresett?
- Wine az akkor megy, ha van fent Windows is, vagy anélkül lehet megpróbálni Windows-os programot telepíteni, majd futtatni?
Elnézést, ha valami butaságot írtam, próbáltam válaszokat keresni a neten, amire találtam, azt le se írtam, de már belefáradtam kissé a kutatásba...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon